Obzirom na najnoviju uredbu stožera civilne zaštite, od ponedjeljka 27.04.2020. g. nastavljamo normalno raditi u maloprodajnom dućanu i servisu uz preporučene mjere opreza. Također vam ostajemo na raspolaganju za narudžbe robe putem web shopa, maila i telefona.

Data loggeri - mjerni kanali

 

 

 

 

 

 

Snimači podataka (data loggeri) - TROTEC DL

TROTEC logo

Četiri mjerna kanala - mnoge mogućnosti

Svi uređaji su standardno opremljeni s dva nezavisna mjerna kanala za snimanje temperature i vlažnosti zraka. Senzori su smješteni unutar kompaktnog kučišta. Jedino se u modelu DL 100 M ti kanali moraju konfigurirati eksterno. S njihova dva mjerna kanala svi DL data loggeri su pouzdani mjerni uređaji za autonomno nadgledanje, snimanje i zaštićeno dokumentiranje temperature i sadržaja vlage.

 

Uređaji s četiri mjerna kanala pružaju čak i dodatne mogućnosti

Data loggeri s četiri mjerna kanala, pored dva ugrađena senzora za temperaturu i vlažnost zraka, opremljeni su i s dva dodatna eksterna priključka. Kao rezultat njihove mogućnosti da istodobno detektiraju i snimaju četiri različita mjerna parametra, moguće je ove data loggere upotrebljavati u izuzetno širokom području primjene poput industrije, građevinarstva itd.

 

TROTEC DL