Ovlaživači zraka za domove i uredeOvlaživači zraka
za domove i urede

Zdravstveni stručnjaci preporučaju relativnu vlažnost zraka između 40 i 60 %. Kod tih razina naša osjetila govore nam da je zrak u prostoriji idealno ovlažen. Želite li poboljšati zdravlje, umanjiti rizik od alergija kod vaše djece, rješiti se promuklosti i osjećaja suhog grla, očiju i nosa, preporučamo nabavku ovlaživača zraka koji dokazano uklanjaju navedene probleme i mnoge druge.

Kao zastupnici renomirane švicarske marke ovlaživača BONECO, na hrvatskom tržištu nudimo najbogatiju ponudu ovlaživača i pročistača zraka.

Ovlaživači BONECO spadaju u sam svjetski vrh ponude kompaktnih ovlaživača s tradicijom od davne 1956. godine. Obzirom da BONECO proizvodi ovlaživače bazirane na sve četiri danas poznate tehnologije, sigurni smo da ćete biti u mogućnosti izabrati ovlaživač koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Uživajte u čistom i zdavom zraku!

 

Odaberite tehnologiju ovlaživanja:

 

 
Perači zraka (AirWasher)
 
Perači zraka (AirWasher)
 
Ultrazvučni ovlaživači
 
Ultrazvučni ovlaživači zraka
 
Ishlapljivači
 
Ishlapljivači
 
Parni ovlaživači zraka
 
Parni ovlaživači zraka
 

 

Korisne informacije o ovlaživanju zraka:

 

Ukoliko trebate ovlaživače za velike prostore poput industrijskih hala, skladišta i sl., u ponudi imamo i veliki broj profesionalnih ovlaživača koji su u mogućnosti zadovoljiti sve zahtjeve za ovlaživanjem.