Držač TETRAX EGO Graphite

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(198.99 kn)26.41 €
Popust za on-line plaćanje:(-3.99 kn)-0.53 €
Cijena za on-line plaćanje:(194.99 kn)25.88 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Tetrax EGO linija je izrađena od kvalitetnog metala, sa rotirajućim prstenom za zavrtanje i odvrtanje kliješta koja služe za pričvršćivanje držača za jedno krilo ventilacijskog otvora. Kliješta su pokrivena protukliznom gumom. Ova ergonomična verzija je zahvaljujući galvanskoj obradi ujedno otporna na habanje i ne mijenja izgled tijekom vremena. Vrlo je lagana (teži manje od 15 grama)...

Tetrax EGO linija je izrađena od kvalitetnog metala, sa rotirajućim prstenom za zavrtanje i odvrtanje kliješta koja služe za pričvršćivanje držača za jedno krilo ventilacijskog otvora. Kliješta su pokrivena protukliznom gumom. Ova ergonomična verzija je zahvaljujući galvanskoj obradi ujedno otporna na habanje i ne mijenja izgled tijekom vremena. Vrlo je lagana (teži manje od 15 grama) i malog volumena (15mm u promjeru i 20mm dužine). Završna obrada u šest različitih boja čine ih trenutno jednim od najprivlačnijih modela i na taj način dodatno doprinose sustavu "nevidljive privlačnosti".

  • Pribor
    5.08 €

    U kompletu se nalazi 7 metalnih spojnica s visoko učinkovitim strukturnim 3M ljepilom, te odlično prijanjaju na površine svih elektroničkih uređaja.

Proizvodi kategorije