Držač TETRAX EGO Ruthenium


Najniža cijena u
posljednjih 30 dana: 199.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: -3.98 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 195.02 Kn

STATUS: NA LAGERU

Tetrax EGO linija je izrađena od kvalitetnog metala, sa rotirajućim prstenom za zavrtanje i odvrtanje kliješta koja služe za pričvršćivanje držača za jedno krilo ventilacijskog otvora. Kliješta su pokrivena protukliznom gumom. Ova ergonomična verzija je zahvaljujući galvanskoj obradi ujedno otporna na habanje i ne mijenja izgled tijekom vremena. Vrlo je lagana (teži manje od 15 grama) ...

Tetrax EGO linija je izrađena od kvalitetnog metala, sa rotirajućim prstenom za zavrtanje i odvrtanje kliješta koja služe za pričvršćivanje držača za jedno krilo ventilacijskog otvora. Kliješta su pokrivena protukliznom gumom. Ova ergonomična verzija je zahvaljujući galvanskoj obradi ujedno otporna na habanje i ne mijenja izgled tijekom vremena. Vrlo je lagana (teži manje od 15 grama) i malog volumena (15mm u promjeru i 20mm dužine). Završna obrada u šest različitih boja čine ih trenutno jednim od najprivlačnijih modela i na taj način dodatno doprinose sustavu "nevidljive privlačnosti".

  • Pribor
    38.22 Kn

    U kompletu se nalazi 7 metalnih spojnica s visoko učinkovitim strukturnim 3M ljepilom, te odlično prijanjaju na površine svih elektroničkih uređaja.

Proizvodi kategorije