TROTEC BD-15 daljinometar


Redovna cijena: 869.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 86.90 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 782.10 Kn

STATUS: NA LAGERU

BD15 je kompaktan i izuzetno svestran mjerni uređaj koji laserski i vrlo precizno omogućuje mjerenje udaljenosti, površine i volumene brzo i jednostavno - čak i u vrlo udaljenim ili na drugi način teško dostupnim mjestima.

PREDNOSTI U PRAKSI :

  • Brza i točna udaljenost, mjerenje površine i volumena
  • Osvijetljeni zaslon s više redaka - jednostavan za čitanje i idealan za uporabu u okruženjima s malo ili slabo osvjetljenja
  • Soft touch tipke prečaca
  • Jednostavan za korištenje - praktičan i lagan
  • Otporan na prašinu i prskanja vodom (IP54)
  • Odlična vrijednost za novac


Zidovi, sobe, stropovi, prozori – precizna laserska mjerenja u tren oka.

BD15 je kompaktan i izuzetno svestran mjerni uređaj koji laserski i vrlo precizno omogućuje mjerenje udaljenosti, površine i volumene brzo i jednostavno - čak i u vrlo udaljenim ili na drugi način teško dostupnim mjestima.

BD 15 nudi nepogrešivo točne informacije svaki put i omogućuje izračunavanje prema Vašim zahtjevima, kao i točan iznos materijala koje trebate naručiti, npr. boje, parket ili pločice.

Ipak, unatoč različitim vrijednosnim osobinama i korisnim funkcijama, BD15 je nevjerojatno jednostavan za korištenje s jednim ključem za svaku pojedinu funkciju.

Budući da veliki zaslon s više redaka može biti osvijetljen na dodir tipke, BD15 se također može koristiti u tamnim sobama ili na dnevnom svjetlu.

Iako je izvorno dizajniran i namijenjen za uporabu u zatvorenom prostoru, BD15 se dobro snalazi i u teškim uvjetima kao npr. na gradilištima, zbog toga jer je dobro zaštićen od prašine i vode (IP54).

PDF dokumentREKLAMNI LETAK

Dimenzije (DxŠxV) D x Š x V 28 x 48 x 115 mm
Težina 135 g (sa baterijama)
TEMPERATURA ZRAKA
Mjerni raspon 0,05 do 50 m (0,16 - 164 ft)
Funkcije Minimalni i maksimalni broj mjerenja, non-stop mjerenje, zbrajanje i oduzimanje, mjerenje površine i volumena, posrednih mjerenja pomoću Pitagora funkcije, osvijetljen zaslon, automatsko isključivanje
Klasa zaštite IP54
Memorija za 20 mjerenja
Mjerna točnost ± 1,5 mm (± 0,06 in)
Mjerne jedinice m, u, stopa
Napajanje 2 x 1,5 V AAA Typ
Opseg isporuke ručni mjerni uređaj, baterije, torbica, upute za uporabu

Proizvodi kategorije