TROTEC TTK 75 S sušač (odvlaživač) zraka


Redovna cijena: 1,580.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 31.60 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 1,548.40 Kn

-->

STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN

Moderan i kvalitetan odvlaživač zraka za sušenje zraka u prekomjerno vlažnim prostorijama poput kupaona, podrumskih prostorija ili vlažnih ureda.

Rotacijski kompresor s elektroničkim odmrzavanjem osigurava da relativna vlažnost zraka uvijek ostaje niska, a učinkovito jamči da grijane sobe u kojima radi i dalje ostaju suhe.

Slavonija - poplave


SUŠAČI - ODVLAŽIVAČI
ZA ISUŠIVANJE POPLAVLJENIH KUĆA

Odobravamo poseban popust osobama na područjima koja su pogođena poplavom i svima koji žele pomoći u poplavljenim područjima.
Kontaktirajte nas, zatražite stručan savjet, ubrzajte sušenje.

2garancija.jpg

TTK 75 S ne samo da dobro izgleda izvana već je i nevjerojatno dobro urađen iznutra:

Rotacijski kompresor s elektroničkim odmrzavanjem osigurava da relativna vlažnost zraka uvijek ostaje niska, a učinkovito jamči da grijane sobe u kojima radi i dalje ostaju suhe.

Postoje dvije postavke koje omogućuju da prilagodite količinu cirkulacije zraka kako bi se dodatno poboljšala učinkovitost odvlaživanje.

Odvlaživanje zraka vrši se automatskom regulacijom pomoću ugrađenog regulatora vlažnosti. Odvlaživač je opremljen antibakterijskim filtrom zraka i zaštitom od izlijevanja vode što ga čini idealnim za neprekidan rad bez nadgledanja u sobama i uredima.

Voda koja se kondenzira prilikom odvlaživanja zraka prikuplja se u spremniku koji se može ručno prazniti ili se može odvoditi direktno u odvod putem crijeva koji se može spojiti na priključak pri dnu uređaja.

Karakteristike:

  • Ugrađeni regulator vlažnosti za konstantnu kontrolu relativne vlažnosti. Ukoliko zrak postane vlažniji od zadane vrijednosti, uređaj se automatski uključuje. Čim je postignuta željena vlažnost zraka, kompresor se automatski isključuje.
  • Indikator punog spremnika
  • Zaštita od izlijevanja s automatskim gašenjem 
  • Priključak crijeva za konstantan odvod kondenzata
  • Ugrađeni filtar zraka kojemu se jednostavno pristupa i čisti. Filtrira životinjske dlake, perje i prašinu i sprječava širenje bakterija.
  • Robusni kotači i ugrađena ručka za nošenje čine ga vrlo praktičnim za prenošenje iz jedne u drugu sobu.
Dimenzije (DxŠxV)30 x 35 x 58,5 cm
Težina12,8 kg
Napon230 V / 50 Hz
Kapacitet spremnika za vodu3,6 litara
Razina buke u radu46-48 dB (A)
Raspon vlažnosti49 - 100 % r.F.
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.)20 / 24 litara
Protok zraka180 m3/h
Radna temperatura 5°C do 35°C
Snaga uređaja0,33 / 0,23 kW

Proizvodi kategorije