TROTEC TTK 70 E sušač (odvlaživač) zraka


Redovna cijena: 1,410.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 28.20 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 1,381.80 Kn

STATUS: NA LAGERU

Snažan i elegantan odvlaživač privlačnog dizajna koji će vas impresionirati svojim performansama. Idealan za sušenje i sprječavanje gljivica i plijesni u prostorijama do 45m². Automatski se gasi kada se napuni spremnik vode. Jednostavan za čišćenje i održavanje. Spajanjem odvodne cijevi nije potrebno pražnjenje spremnika za vodu pa uređaj može kontinuirano raditi.

2garancija.jpg

Odvlaživač zraka TROTEC TTK 70 E je snažan i elegantan uređaj privlačnog dizajna koji će Vas impresionirati sa performasama.

Odličnog omjera uloženo-dobiveno spada u sam vrh Trotec ponude. S maksimalnom moći odlvaživanja od 20 litara na dan, TTK 70E je idealan za odvlaživanje prostorija do 45m² i spječavanje gljivica i plijesni na hladnim mostovima objekta.

Uređaj je opremeljen higrostatom jednostavnim za korištenje prilikom automatskog odvlaživanja. Korištenjem sedmostupanjskog rotacionog prekidača odabir željene vlažnosti je vrlo pojednostavljen. Kada se u prostoriji prekorači željena vlažnost zraka, uređaj se automatski pali, a gasi se tek nakon što se dosegne željena vrijednost vlažnosti zraka, čime se štedi energija. Uređaj se može postaviti i za kontinuirano odvlaživanje. LED svijetla uvijek prikazuju u kojem se načinu rada ovlaživač nalazi.

Spajanjem vanjskog crijeva na uređaj, voda se ne skuplja u spremniku što omogućuje kontinuiran rad odvlaživača i predstavlja idealno rješenje za dugoročno odvlaživanje podruma ili vikendica.

Dimenzije (DxŠxV) 220 x 365 x 490 mm
Težina 13,7 kg
Napon 230 V / 50 Hz
Pogodan za prostorije 45 m² / 110 m³
Kapacitet spremnika za vodu 2,3 l
Razina buke u radu 45
Raspon vlažnosti 30% do 90 % RH
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.) 20 l / 24 h
Protok zraka 135 m3/h
Radna temperatura 5°C do 32°C
Snaga uređaja 0.48 kW

Proizvodi kategorije