TROTEC TTK 68 E sušač (odvlaživač) zraka


Redovna cijena: 1,730.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 34.60 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 1,695.40 Kn

STATUS: NA LAGERU

Snažan i elegantan odlvaživač privlačnog dizajna koji će vas impresionirati svojim performasama. Idealan za sušenje i sprječavanje gljivica i plijesnii u prostorijama veličine do 45m². Automatski se gasi kada se napuni spremnik vode. Jednostavan za čišćenje i održavanje. Spajanjem odvodne cijevi nije potrebno pražnjenje spremnika za vodu pa uređaj može kontinuirano raditi.

2garancija.jpg

Odvlaživač zraka TROTEC TTK 68 E - spoj moderne tehnologije i inteligentnog dizajna.

TTK 68 E se sa svojim zelenim metalik izgledom ne oslanja samo na dizajn nego i prilikom prvog paljenja demonstrira širok spektar luksuznih karakteristika od sada dostupnih za svakoga. Jedan od sofisticiranih dodataka je automatsko otvaranje zračnog krilca nakon pritiska na tipku. Start i zatvaranje krilca prilikom gašenja kako bi se zaštitio otvor od prašine.

Odvlaživač se može postaviti u kontinuiranom načinu rada koristeći higrostat ili se rad određuje timer prekidačem. Uključen je dodatni način rada za sušenje rublja i automatska indikacija za promjenu filtara ili pražnjenja spremnika za vodu.

Odabir ciljane vlažnosti zraka je pojednostavljen izborom vrijednosti na inovativnom integriranom zaslonu koji nije samo lijepog dizajna nego i pogotovo jednostavan za čišćenje.

Naravno, TTK 68 E dolazi sa svim odlikama modernog odvlaživača, npr. zaštita prelijevanja spremnika za vodu sa automatskim gašenjem, spoj za kondeznacijsko crijevo koje omogućuje kontinuiran rad bez nadzora, lako dostupan i periv zračni filtar, prikladna ručka i kotačići za lakši prijenos uređaja iz prostorije u prostoriju.

Uporabom ovog odvlaživača zraka efikasno ćete sprječiti pojavu gljivica i plijesni na vlažnim mjestima poput hladnih mostova ili u podrumskim prostorijama.

Dimenzije (DxŠxV) 246 x 367 x 582 mm
Težina 15 kg
Napon 230 V / 50 Hz
Pogodan za prostorije 45 m² / 110 m³
Kapacitet spremnika za vodu 4 litre
Razina buke u radu 43 dB(A)
Raspon vlažnosti 30% do 80 % RH
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.) 20 l / 24 h
Protok zraka 130 m3/h
Radna temperatura 5°C do 35°C
Snaga uređaja 0,345 kW

Proizvodi kategorije