TROTEC TTK 68 E sušač (odvlaživač) zraka


Redovna cijena: 1,990.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 39.80 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 1,950.20 Kn

-->

STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN

Snažan i elegantan odlvaživač privlačnog dizajna koji će vas impresionirati svojim performasama. Idealan za sušenje i sprječavanje gljivica i plijesnii u prostorijama veličine do 45m². Automatski se gasi kada se napuni spremnik vode. Jednostavan za čišćenje i održavanje. Spajanjem odvodne cijevi nije potrebno pražnjenje spremnika za vodu pa uređaj može kontinuirano raditi.

2garancija.jpg

Odvlaživač zraka TROTEC TTK 68 E - spoj moderne tehnologije i inteligentnog dizajna.

TTK 68 E se sa svojim zelenim metalik izgledom ne oslanja samo na dizajn nego i prilikom prvog paljenja demonstrira širok spektar luksuznih karakteristika od sada dostupnih za svakoga. Jedan od sofisticiranih dodataka je automatsko otvaranje zračnog krilca nakon pritiska na tipku. Start i zatvaranje krilca prilikom gašenja kako bi se zaštitio otvor od prašine.

Odvlaživač se može postaviti u kontinuiranom načinu rada koristeći higrostat ili se rad određuje timer prekidačem. Uključen je dodatni način rada za sušenje rublja i automatska indikacija za promjenu filtara ili pražnjenja spremnika za vodu.

Odabir ciljane vlažnosti zraka je pojednostavljen izborom vrijednosti na inovativnom integriranom zaslonu koji nije samo lijepog dizajna nego i pogotovo jednostavan za čišćenje.

Naravno, TTK 68 E dolazi sa svim odlikama modernog odvlaživača, npr. zaštita prelijevanja spremnika za vodu sa automatskim gašenjem, spoj za kondeznacijsko crijevo koje omogućuje kontinuiran rad bez nadzora, lako dostupan i periv zračni filtar, prikladna ručka i kotačići za lakši prijenos uređaja iz prostorije u prostoriju.

Uporabom ovog odvlaživača zraka efikasno ćete sprječiti pojavu gljivica i plijesni na vlažnim mjestima poput hladnih mostova ili u podrumskim prostorijama.

Dimenzije (DxŠxV)246 x 367 x 582 mm
Težina15 kg
Napon230 V / 50 Hz
Pogodan za prostorije45 m² / 110 m³
Kapacitet spremnika za vodu4 litre
Razina buke u radu43 dB(A)
Raspon vlažnosti30% do 80 % RH
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.)20 l / 24 h
Protok zraka130 m3/h
Radna temperatura5°C do 35°C
Snaga uređaja0,345 kW

Proizvodi kategorije