TROTEC TTK 127 E - odvlaživač zraka

PROIZVOD NA AKCIJI!-10%

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(3,372.97 kn)447.67 €
Popust:(-337.32 kn)-44.77 €
Cijena:(3,035.65 kn)402.90 €

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(3,372.97 kn)447.67 €
Popust za on-line plaćanje:(-337.32 kn)-44.77 €
Cijena za on-line plaćanje:(3,035.65 kn)402.90 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Snažan uređaj za odvlaživanje s ugrađenom pumpom kondenzata za velike stambene i uredske prostore sa maksimalnim učinkom odvlaživanja od 50 litara po danu.

2garancija.jpg

Vrhunska udobnost popraćena funkcionalnim dizajnom

Ugodnog i  funkcionalnog dizajna, s izuzetno dobrom tehničkom opremom a istodobno rezerviran u pogledu cijene - odvlaživač zraka s ugrađenom pumpom kondenzata za odvod kondenzata do 4 metra u visinu! Zahvaljujući ugrađenoj pumpi nema više zamornog ručnog pražnjenja spremnika. Također, pritiskom na tipku za dodatnu "Comfort" funkciju, stvara optimalnu unutarnju klimu u svakom trenutku. TTK 127 E automatski regulira vrijednost vlažnosti zraka na ugodnu vrijednost ovisno o temperaturi. Odvlaživač uklanja maksimalno 50 litara vlage dnevno iz okolnog zraka i prikladan je za prostorije do 150 m².


Komforna funkcija: odvlaživanje zraka ovisno o temperaturi

Za optimalnu sobnu klimu potrebno je uskladiti sobnu temperaturu i vlažnost. I upravo tu dolazi do izražaja odvlaživanje ovisno o temperaturi. Uređaj regulira vrijednost vlažnosti zraka na optimalnu vrijednost ovisno o temperaturi. Komforna funkcija se posebno preporučuje kod korištenja programski upravljanih sustava grijanja. Ako se sobna temperatura promijeni tijekom dana ili noću, odvlaživač automatski prilagođava svoj učinak odvlaživanja.

Učinkovito i jednostavno

Naravno, uređaj ima i sustav automatskog odvlaživanja kontroliran higrostatom. Kao ciljna vrijednost unaprijed je odabrana fiksna vrijednost vlažnosti zraka s predodabirom ciljne vrijednosti. Raspon podešavanja je između 35 i 85% relativne vlažnosti, u koracima od 5%. Ako je vrijednost prekoračena, odvlaživač se automatski aktivira i ponovno se automatski isključuje radi uštede energije čim se postigne željena ciljna vrijednost.

Nježno sušenje rublja s odvlaživačima

Osim za odvlaživanje zraka u prostoriji, odvlaživač se može praktično koristiti za sušenje rublja - kao potpora ili kao potpuna zamjena za klasičnu sušilicu rublja. Funkcija sušenja rublja (poznata i kao način sušenja tkanine ili SuperDry funkcija) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom.

Odvlaživači zraka imaju prednost jer se rublje suši nježno, baš kao u prirodi. Boje ostaju svijetle, a odjeća ima dulji životni vijek nego kod konvencionalnih sušilica rublja i uz znatno manju potrošnju energije.

Osim toga, osjetljivi materijali poput vune, svile ili sintetičkih vlakana također se mogu sušiti bez oklijevanja. Za razliku od čistog sušenja na zraku, rublje postaje mnogo mekše i ugodnije za nošenje na koži.

Sušenje rublja moguće je i s odvlaživačima bez funkcije sušenja rublja. Ciljna vrijednost vlažnosti zraka tada se mora postaviti u skladu sa željenom preostalom vlagom:

Suho za ormar: 46% relativne vlažnosti

Suho za glačanje: 58% relativne vlažnosti

Osušeno: 65% relativne vlažnosti

Propan (R290) kao ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo u odvlaživačima zraka

Svake godine nekoliko milijuna tona ekološki štetnih emisija CO2 (stakleničkih plinova) ispusti se u zrak putem sintetičkih rashladnih sredstava. Stoga je korištenje alternativnih rashladnih sredstava jedan od naših najvažnijih ciljeva. Uz upotrebu propana (R290) kao rashladnog sredstva, ovaj odvlaživač daje vrijedan doprinos zaštiti klime.

Prirodno rashladno sredstvo propan (R290) je organski spoj i jedan je od ugljikovodika. Za razliku od sintetičkih rashladnih sredstava, ekološki prihvatljiv propan (R290) nema niti potencijal oštećenja ozona (ODP=0) niti značajan učinak staklenika (GWP=3).

Dodatni plus za okoliš: Zbog svojih izvrsnih termodinamičkih svojstava, propan (R290) je posebno energetski učinkovito rashladno sredstvo i time također smanjuje vaše troškove energije.

Uvjerljive karakteristike

Funkcija timera, svjetlo upozorenja na razinu kad je spremnik za vodu pun, zaštita od prepunjavanja s automatskim isključivanjem i način sušenja rublja zaokružuju značajke udobnosti TTK 127 E. Osim toga, integrirani filtar zraka koji se može prati omogućuje dodatno pročišćavanje zraka usisavanjem prašine ili životinjske dlake.

Integrirani, odvojeni priključak crijeva omogućuje vanjsku odvodnju kondenzata čak iu nenadziranom kontinuiranom radu - idealan preduvjet za kontinuiranu upotrebu u hobi sobama ili kućama za odmor, na primjer, gdje se spremnik ne može redovito prazniti. Veliki spremnik kondenzata ima kapacitet od 6 litara, što ugodno smanjuje intervale pražnjenja. Zahvaljujući svojim kotačićima i praktičnim ručkama za nošenje, TTK 127 E također je idealno pripremljen za fleksibilne promjene položaja. Zahvaljujući njegovim praktičnim značajkama, rukovanje TTK 127 E je lako kao što se lako održava.

Snažno odvlaživanje zahvaljujući integriranoj pumpi za kondenzat

Zahvaljujući visokokvalitetnoj pumpi kondenzata ugrađenoj u uređaj i praktičnom podešavanju funkcije crpljenja pritiskom na tipku, u velikim prostorijama s volumenom do 375 m³ može se automatski ispustiti 50 litara vode u 24 sata. Uz ovaj snažan učinak crpke, maksimalna visinska razlika do 4 metra, na primjer do sljedećeg kata, može se savladati bez ikakvih problema. Osim toga, moguće je odvlažiti prostorije s visokom vlagom u kontinuiranom radu bez potrebe za stalnim pražnjenjem spremnika za vodu. To je posebna prednost kada se velika količina vode mora ukloniti iz zraka u prostoriji, na primjer nakon oštećenja vodom.

Prednosti u praksi:

 • Automatsko odvlaživanje kontrolirano higrostatom s predodabirom ciljane vrijednosti između 35 i 85% RH u koracima od 5%
 • Komforni način rada za automatsku regulaciju vlažnosti zraka ovisno o temperaturi
 • Upravljanje higrostatom s predodabirom stvarne vrijednosti vlažnosti
 • Svjetlo upozorenja razine kada je spremnik vode pun
 • Zaštita od prepune s automatskim isključivanjem
 • Priključak za vanjski odvod kondenzata s integriranom pumpom za kondenzat
 • Funkcija ispumpavanja za bržu odvodnju kondenzata
 • Izbor potpuno automatskog ili trajnog rada
 • Lako čitljiv, osvijetljeni zaslon
 • Prikaz relativne vlažnosti
 • Funkcija sušenja rublja
 • funkcija mjerača vremena
 • 2 razine puhala
 • skladištenje kabela

Dodatni priključak za odvod kondenzata

Tehnički detalji:

 • učinak odvlaživanja maks.: 50 litara/24h
 • količina zraka: 345 m³/h
 • podobno za veličine prostorije do: 150 m² / 375 m³
 • radno područje temperatura: 5 - 35 °C
 • radno područje vlažnost: 30 do 100 % r.v.
 • napon priključka: 230 V / 50 Hz
 • prijemna snaga: 0,78 kW
 • spremnik za vodu: 6 litara
 • razina zvuka dB (A): 51
 • mjere (D x Š x V): 282 x 392 x 616 mm
 • težina: 19,8 kg
Dimenzije (DxŠxV)282 x 392 x 616 mm
Težina19,5 kg
Napon230 V / 50 Hz
Pogodan za prostorije150 m² / 375 m³
Kapacitet spremnika za vodu6 l
Razina buke u radu50 dB (A)
Raspon vlažnosti35 do 100 %
Temperaturni raspon5 - 32 °C
Kapacitet odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.)50 litara/24h
Protok zraka353 m³/h
Radna temperatura5 - 32 °C
Snaga uređaja1,06 kW
Način odleđivanjaelektronički
Kućišteplastično

Proizvodi kategorije