TROTEC TTK 99 HEPA odvlaživač zraka

PROIZVOD NA AKCIJI!-25%

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(2,938.46 kn)390.00 €
Popust:(-734.61 kn)-97.50 €
Cijena:(2,203.84 kn)292.50 €

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(2,938.46 kn)390.00 €
Popust za on-line plaćanje:(-734.61 kn)-97.50 €
Cijena za on-line plaćanje:(2,203.84 kn)292.50 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

TROTEC TTK 99 HEPA - najsnažniji u svojoj klasi: odvlaživač zraka kapaciteta 31 lit/24h + HEPA pročišćivač zraka s 95% učinkovitosti za zaštitu od plijesni, bakterija, virusa, prašine, peludi i alergena.

2garancija.jpg

Maksimalno odvlaživanje i sušenje uz 95% HEPA pročišćavanje zraka

Ako vlaga u privatnom stambenom prostoru, u garaži ili na poslu postane zdravstveni problem, odvlaživač zraka TTK 99 HEPA pouzdano i trajno osigurava zdravu klimu u zatvorenom prostoru. Zahvaljujući velikom kapacitetu odvlaživanja do 31 litara/dan, što nije izazov u ovoj klasi uređaja, mobilni odvlaživač zraka preporučuje se za prostorije veličine do 90 m² ili 230 m³. Sa svojim visokim učinkom zraka od 170 m³/h, kompaktna elektrana čak svladava isušivanje vlažnog zida, na primjer nakon jake kiše ili poplave - i ni na koji način nije lošija od klasičnih građevinskih sušilica. Vizualno, TTK 99 HEPA impresionira svojim modernim dizajnom, crnom upravljačkom pločom i ručkama za nošenje ugrađenim u kućište za brzu promjenu lokacije.

Izvanredan dizajn, impresivne performanse odvlaživanja

Unutarnje vrijednosti TTK 99 HEPA, koji izravno kombinira dvije tehnologije za poboljšanje zraka u prostoriji, jednako su jedinstvene kao i dizajn proizvoda. U načinu odvlaživanja, 2-u-1 odvlaživač zraka regulira vlažnost na razinu koju želite sa slobodno odabranom ciljnom vrijednošću u rasponu od 30% do 80%. Osim toga, zrak se čisti u sustavu dvostrukog filtra koji se sastoji od predfiltera i HEPA filtera i 95 posto patogena kao što su virusi, bakterije i spore plijesni, kao i pelud, kućna prašina i fina prašina, alergeni i ostalo u zraku. čestice se uklanjaju.

Važan doprinos zdravijem životu i radu – osjetno olakšanje, posebno za alergičare i osobe s alergijom na kućnu prašinu.

Snažan u uporabi gdje vlaga postaje problem

Automatsko odvlaživanje s kontroliranim higrostatom s ciljanim predizborom vlažnosti (30% do 80%), digitalni senzori kvalitete zraka, četiri načina rada uključujući funkciju sušenja rublja i stalni rad, noćni način rada s niskim nivoom buke i dvostupanjski ventilator jamče pouzdanost odvlaživanje i čišćenje zraka u prostoriji. Zaštita od preljeva osigurava da se uređaj isključi čim se dosegne maksimalni kapacitet spremnika za vodu od 4 litre. Priključak crijeva nudi dodatnu pogodnost za praktično ispuštanje kondenzata pomoću crijeva koje je već uključeno u opseg isporuke. Praktičan je moderan LED zaslon u boji koji u tri boje (plava, zelena, crvena) prikazuje stanje kakvoće zraka u prostoriji. Osvijetljeni segmentni zaslon na LED zaslonu pruža točne postotne informacije o trenutnoj vlažnosti, unaprijed postavljenoj ciljnoj vlažnosti, temperaturi i preostalim radnim satima s aktiviranim 24-satnim timerom za vremenski kontrolirano uključivanje i isključivanje.

Vidjeti zrak u prostoriji drugim očima: senzori kvalitete zraka

Iz zraka u prostoriji ne možete odrediti je li previše vlažan ili kontaminiran patogenima. Ako su spore plijesni ili virusi nevidljivi u zraku, to obično postaje vidljivo tek kada je već prekasno.

Sobni odvlaživač zraka TTK 99 HEPA vidi ono što vi ne možete vidjeti. Njegovi digitalni senzori vlažnosti kontinuirano mjere vlažnost zraka u prostoriji. Prednji LED zaslon u boji trenutne vlažnosti u prostoriji je praktičan:

 • Plava: signalizira da je vlažnost previše suha ispod 50%
 • Zelena: signalizira optimalnu vlažnost između 50 i 70%
 • Crvena: signalizira da je vlažnost previsoka, preko 70%

Čist i odvlažen sobni zrak čini razliku

Osoba dnevno udiše između 10.000 i 20.000 litara zraka. Ako je zrak previše vlažan i onečišćen česticama onečišćujućih tvari ili patogenima, to opterećuje naš imunološki sustav i, u najgorem slučaju, dovodi do bolesti dišnog sustava. Namještaj, namještaj, pa čak i građevinska tkanina također se mogu oštetiti ako je vlažnost zraka trajno previsoka (> 60 posto).

Kombinirana zaštita od vlage i patogena

Povjerite zaštitu vašeg zdravlja, objekata i nadzor kvalitete zraka u zatvorenom prostoru TTK 99 HEPA odvlaživaču zraka s visoko učinkovitom HEPA tehnologijom pročišćavanja zraka, jednostavno i povoljno. Sa svojom kombiniranom tehnologijom pročišćavanja zraka i odvlaživanja, svestrani uređaj pouzdano sprječava stvaranje nezdravih džepova vlage i povezanih problema s vlagom kao što su rast plijesni, mrlje plijesni i vlaga. Zrak u prostoriji se oslobađa od aerosola koji prenose viruse, virusa (npr. SARS-CoV-2 i virusa gripe), bakterija, spora plijesni, fine prašine, kućne prašine, životinjske dlake i drugih patogena u zraku u sustavu dvostrukog filtra koji se sastoji od pred. -filter i visoko učinkovit HEPA filter. Smanjuje se i rast grinja i alergena. Čista stvar.

Funkcija automatskog ponovnog pokretanja

S funkcijom automatskog ponovnog pokretanja (ili memorijskom funkcijom), uređaj se ponovno pokreće s prethodno odabranom postavkom nakon neočekivanog isključivanja zbog nestanka struje čim je napajanje ponovno dostupno. To znači da je odvlaživač također prikladan za korištenje s timerom.

Vodeći u izvedbi i značajkama

Svi odvlaživači zraka serije TTK oduševljavaju izvanrednom udobnošću, velikom jednostavnošću korištenja i ugodno niskom razinom buke, što znači da se mobilni osvježivači zraka preporučuju i za korištenje u okruženjima osjetljivim na buku (spavaće sobe, dječje sobe, uredska okruženja) .

Kontinuirani rad: Kondenzacija na prozorima i zidovima, toplinski mostovi ili neadekvatna ventilacija česti su razlozi problema s vlagom, ali i kada podzemna/kišnica prodire u podrum tijekom poplava i obilnih kiša. Za brzo odvlaživanje takvih okruženja, TTK 99 HEPA ima snažan stalni rad s maksimalnim kapacitetom odvlaživanja od 31 litre/dan. U kontinuiranom radu, zrak u prostoriji se trajno odvlažuje uz maksimalnu učinkovitost.

Funkcija sušenja rublja: Način sušenja rublja preporučuje se za nježno sušenje rublja na zraku. Funkcija sušenja rublja (također poznata kao način sušenja tkanine ili funkcija SuperDry) usporediva je s tradicionalnim sušenjem na otvorenom na zraku. Odvlaživači zraka poput TTK 99 HEPA nude prednost da se rublje suši jednako nježno kao u prirodi.

Noćni način rada: loš zrak može vam doslovno oduzeti san. Uz vlagu koja se izbacuje tijekom disanja, tjelesno znojenje povećava vlažnost do nezdravih razina. U noćnom načinu rada sa zatamnjenom kontrolnom pločom, TTK 99 HEPA regulira vlažnost uz blagi protok zraka i nisku razinu buke.

Dječja brava: Kako bi se postavke uređaja zaštitile od radoznalih dječjih ruku, upravljačka ploča može se zaključati praktičnom bravom za djecu.

24-satni mjerač vremena: Postoje dobri razlozi za uključivanje i isključivanje TTK 99 HEPA u skladu s timerom. U spavaćoj i dječjoj sobi preporuča se kombinirano odvlaživanje/čišćenje zraka za miran san – tijekom dana, s druge strane, odvlaživanje se rijetko mora raditi kada je obitelj izvan kuće. Isto tako, odvlaživanje i pročišćavanje zraka na radnom mjestu potrebno je samo tijekom radnog vremena. Kako bi se vrijeme odvlaživanja prilagodilo vlastitom ritmu života, u TTK 99 HEPA je već integriran programibilni 24-satni mjerač vremena, s kojim se vrijeme rada može unaprijed podesiti u koracima od 1 sata dok se automatski ne uključi ili isključi .

TTK 99 HEPA odvlaživač zraka inspirira ljubitelje dizajna. Uređaj regulira vlažnost u prostoriji na zdravu razinu i zahvaljujući integriranom HEPA pročišćavanju zraka štiti od virusa, bakterija, spora plijesni i drugih zagađivača u zraku.

Prednosti u praksi:

 • Kombinirani odvlaživač zraka s HEPA pročišćivačem zraka (95% učinkovita HEPA filtracija bakterija, virusa, peludi, fine prašine, grinja, spora plijesni i drugih alergena i zagađivača)
 • Automatsko odvlaživanje s kontroliranim higrostatom s predizborom ciljne vrijednosti između 30 i 80% relativne vlažnosti u koracima od 5%
 • Čim se postigne željena razina vlažnosti, kompresor se sam isključuje. Ventilator radi. Ako je granica prekoračena, uređaj se automatski aktivira.
 • Pogodno za prostorije do 90 m² / 230 m³
 • Kapacitet odvlaživanja max 31 litara / 24 sata
 • Indikator kvalitete zraka s LED diodom u boji
 • Prikaz relativne vlažnosti
 • stalni način rada
 • Funkcija tajmera (1-24 sata)
 • Funkcija automatskog ponovnog pokretanja (funkcija memorije)
 • brava za djecu
 • Zaštita od prelijevanja - Uređaj se isključuje nakon što je dostignut maksimalni kapacitet spremnika za vodu
 • Signal upozorenja kada je spremnik za vodu pun
 • Spremnik za vodu cca 4 litre
 • Dvostupanjski puhač
 • Mogućnost priključka za odvodno crijevo za kontinuirani rad
 • Funkcija sušenja rublja
Dimenzije (DxŠxV)250x370x585 mm
Duljina kabla1.8 m
Težina17 kg
Napon230 V / 50 Hz
Pogodan za prostorije90 m² / 230 m³
Kapacitet spremnika za vodu4 litre
Kapacitet odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.)30 litara / maks. 31 litra
Protok zraka170 m3/h
Radna temperatura5°C do 32°C
Snaga uređaja0,72 kW
Način odleđivanjaElektronički
Rashladno sredstvoR290
Količina rashladnog sredstva90 g
Razina buke u radu na razmaku 1m51

Proizvodi kategorije