Držač TETRAX XWAY


Redovna cijena: 219.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 4.38 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 214.62 Kn

-->

STATUS: NA LAGERU

XWAY je odlično rješenje za držanje smart telefona, PDA ili navigacijskih uređaja u vozilu, kada se montaža vrši izravno na rešetku ventilacijskog otvora. Na prednjoj strani nalaze se 4 snažna neodium magneta (sa suprotnom orijentacijom polova, da bi se izbjegle magnetske smetnje u vašem električnom uređaju).

XWAY je odlično rješenje za držanje smart telefona, PDA ili navigacijskih uređaja u vozilu, kada se montaža vrši izravno na rešetku ventilacijskog otvora. Na prednjoj strani nalaze se 4 snažna neodium magneta (sa suprotnom orijentacijom polova, da bi se izbjegle magnetske smetnje u vašem električnom uređaju). XWAY ima na stražnjoj strani čelični križni nosač presvučen antivibracijskom i protukliznom gumom koja čini uređaj izuzetno stabilnim i omogućava uporabu ekrana na dodir s jednom rukom.
Na vaš mobilni uređaj sa stražnje strane prilijepi se tanki magnet koji se snažno i sigurno spaja s XWAY držačem.
Praktičan, pouzdan, lagan i kompaktan, XWAY vam neće zaklanjati vidik tijekom vožnje poput držača koji se montiraju na vjetrobransko staklo.

  • Pribor
    38.22 Kn

    U kompletu se nalazi 7 metalnih spojnica s visoko učinkovitim strukturnim 3M ljepilom, te odlično prijanjaju na površine svih elektroničkih uređaja.