Držač TETRAX XWAY

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(219.03 kn)29.07 €
Popust za on-line plaćanje:(-4.37 kn)-0.58 €
Cijena za on-line plaćanje:(214.66 kn)28.49 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

XWAY je odlično rješenje za držanje smart telefona, PDA ili navigacijskih uređaja u vozilu, kada se montaža vrši izravno na rešetku ventilacijskog otvora. Na prednjoj strani nalaze se 4 snažna neodium magneta (sa suprotnom orijentacijom polova, da bi se izbjegle magnetske smetnje u vašem električnom uređaju).

XWAY je odlično rješenje za držanje smart telefona, PDA ili navigacijskih uređaja u vozilu, kada se montaža vrši izravno na rešetku ventilacijskog otvora. Na prednjoj strani nalaze se 4 snažna neodium magneta (sa suprotnom orijentacijom polova, da bi se izbjegle magnetske smetnje u vašem električnom uređaju). XWAY ima na stražnjoj strani čelični križni nosač presvučen antivibracijskom i protukliznom gumom koja čini uređaj izuzetno stabilnim i omogućava uporabu ekrana na dodir s jednom rukom.
Na vaš mobilni uređaj sa stražnje strane prilijepi se tanki magnet koji se snažno i sigurno spaja s XWAY držačem.
Praktičan, pouzdan, lagan i kompaktan, XWAY vam neće zaklanjati vidik tijekom vožnje poput držača koji se montiraju na vjetrobransko staklo.

  • Pribor
    5.08 €

    U kompletu se nalazi 7 metalnih spojnica s visoko učinkovitim strukturnim 3M ljepilom, te odlično prijanjaju na površine svih elektroničkih uređaja.