Uvjeti kupnje

Dobrodošli u Centar za mikroklimu poduzeća Nucleus d.o.o.
Naša osnovna želja i interes je da kupcu pružimo kvalitetne proizvode i usluge po što prihvatljivijoj cijeni.

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama.

Internet stranice Centra za mikroklimu (www.mikroklima.com.hr) mogu se koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima. Prodavatelj je Nucleus d.o.o., a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju, te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmanskom uplatom ili pouzećem.

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe.
Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke, potvrdi način plaćanja i pošalje narudžbu.
Jednom poslana narudžba može se otkazati isključivo u roku 24 sata.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), s PDV-om.

 

Iskazane cijene

Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja.
Prijevoz i dostava nije uračunata u cijenu robe i biti će iskazani na kraju internet kupovine.


Popusti 
Popust za on-line kupovinu iznosi 10% i odnosi se na cijelokupan asortiman i za sve vrste plaćanja osim na proizvode koji su na akcijiskom sniženju i na troškove dostave.

Plaćanje

Molimo pogledajte informacije u načinima plaćanja.

Sigurnost na stranici

Molimo pogledajte informacije o sigurnosti plaćanja.

 

Ostali uvjeti kupnje

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe.

Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vaša vrata Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvu sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 44 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.


Svu robu šaljemo s pripadajućim računom.