Pomoć pri kupnji

Pomoć pri kupnji

Korisne informacije koje vam mogu pomoći pri kupnji:

Rokovi isporuke

  • Većinu ponuđenih proizvoda držimo na lageru u dovoljnim količinama za trenutnu isporuku. Takvi proizvodi označeni su oznakom "dostupno odmah". Proizvode iz ove kategorije šaljemo istog ili najkasnije slijedećeg radnog dana nakon primitka vaše uplate.
  • Proizvode koje redovito držimo na zalihi ali ih trenutno nema označeni su oznakom "roba u dolasku". Rok isporuke za takve proizvode je najčešće 7 - 14 dana.
  • Proizvodi koji nemaju iskazanu cijenu dobavljivi su na vaš zahtjev i najčešće cijena ovisi o dodatnoj opremi koja se naručuje uz njih. Za tu vrstu uređaja pošaljite nam vaš  zahtjev putem e-maila ili telefonom a mi ćemo Vam poslati odgovarajuću ponudu. Rok isporuke za takve proizvode je najčešće cca. 20 - 30 dana.

Izrada računa, R1 račun

Nakon zaprimanja vaše narudžbe, račun šaljemo s naručenom robom na vašu adresu ili ga možete preuzeti  zajedno s naručenom robom na našoj adresi ovisno o vrsti dostave koju ste odabrali prilikom narudžbe.

Ukoliko prilikom upisa vaših podataka upišete OIB, automatski ćemo Vam poslati R1 račun.

Da li se novčana sredstva odmah po izradi narudžbe izuzimaju s bankovnog računa ?

U slučaju da ste narudžbu platili putem neke od ponuđenih kreditnih ili debitnih kartica novci se neće automatski  izuzeti s vašeg bankovnog računa. Uplaćeni iznos biti će izuzet s vašeg računa tek u trenutku isporuke robe. Da iz bilo kojeg razloga nismo u mogućnosti isporučiti robu u dogovorenom roku, obavijestiti ćemo vas o tome i novčana sredstva vam u tom slučaju nećemo izuzeti s vašeg računa.

Da li je potrebna moja registracija da bi se izvršila kupovina?

Registracija nije nužna ali vam omogućuje da iskoristite sve pogodnosti naše internet trgovine. Kupovinu možete obaviti i kao gost upisom osobnih podataka nužnih za isporuku robe i obradu narudžbe. Svi vaši podaci zaštićeni su sigurnosnim SSL protokolima koji onemogućuju krađu osobnih podataka.

Robu je moguće također naručiti telefonom i putem e-maila. Detaljnije ...
 

Dostava robe

Prilikom izrade narudžbe možete odabrati dvije opcije za dostavu robe:

Načini plaćanja

U pravilu su podržana tri glavna načina plaćanja:

  • plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica u jednom ili više beskamatnih obroka
  • općom uplatnicom ili internet bankarstvom
  • plaćanje u gotovini dostavnoj službi prilikom preuzimanja pošiljke

Više o načinima plaćanja ...