Marke Postoje 6 marke

 • BEURER

  Beurer grupa je postala tržišni lider za uređaje na brojnim područjima primjene s tradicijom dugom više od 100 godina.

  Beurer je njemački proizvođač proizvoda za zdravlje i dobrobit koji postoji od 1919. godine. Beurer nudi profesionalne proizvode za kućnu upotrebu u pet područja: wellbeing, medical, beauty, active i babycare. Neki od njihovih proizvoda uključuju ovlaživače zraka, pročistače zraka, grijače, osobne vage, masažere, uređaje za čišćenje zraka, krvne tlakomjere, inhalatore, uređaje za njegu kože i kose, proizvode za njegu beba i mnoge druge. Beurer također surađuje s vodećim institutima i partnerima kako bi razvio inovativna rješenja koja doprinose zdravom načinu života.

 • BONECO

  Boneco je švicarski proizvođač proizvoda za poboljšanje kvalitete zraka u zatvorenim prostorima, kao što su ovlaživači, pročišćivači i ventilatori. Boneco je osnovan 1956. godine i dio je Plaston grupe. Boneco nudi proizvode visoke kvalitete i modernog dizajna koji su posebno dizajnirani za stvaranje ugodne klime u prostoriji. Neki od njihovih proizvoda uključuju hibridne ovlaživače i pročišćivače zraka, ovlaživače zraka s funkcijom pranja, i ventilatore s funkcijom pročišćavanja zraka i ionizacije. Ovlaživači i perači zraka Boneco sinonim su za kvalitetu na tom području s odličnom servisnom podrškom. 

 • HYGROMATIK

  Hygromatik je njemački proizvođač sustava za ovlaživanje zraka za industrijske i komercijalne primjene. Hygromatik je osnovan 1970. godine i dio je CAREL grupe od 2019. godine. Hygromatik nudi širok spektar proizvoda za ovlaživanje zraka, kao što su parni ovlaživači, parni generatori, adijabatski ovlaživači i generatori pare za spa i wellness centre. Hygromatik odlikuje izvrsna podrška kupcima i višegodišnja aftersale usluga.

 • TROTEC

  Trotec je njemački proizvođač profesionalnih rješenja za kontrolu i poboljšanje kvalitete zraka, mjerenje i dijagnostiku, obnovu šteta i čišćenje. Trotec je dio Dantherm grupe i postoji od 1994. godine. Trotec nudi širok asortiman proizvoda za industriju, trgovinu i privatne korisnike, kao što su odvlaživači, ovlaživači, pročišćivači, ventilatori, klimatizacijski uređaji i radni šatori. Također nudi mjerne uređaje i pribor za praćenje stanja u građevinskoj dijagnostici, otkrivanju oštećenja, otkrivanju curenja te industrijskom održavanju i servisiranju. Trotec je također jedan od vodećih njemačkih proizvođača profesionalnih cjelovitih rješenja za nadzor, kontrolu i upravljanje mikroklimatskim uvijetima.