Ovlaživanje zraka.

Vlažnost zraka u prostoriji značajno utječe na klimu u prostoriji te stoga ima veliki utjecaj na dobrobit ljudi i stabilnost industrijskih procesa koji se odvijaju u prostoriji. Informirajte se na našim stranicama o važnim aspektima ovlaživanja zraka, a obzirom da je svaki projekt jedinstven i zahtjeva rješavanje spefifičnih problema, slobodno se obratite našem timu s bogatim iskustvom u ovlaživanju industrijskih hala, muzeja, knjižnica i ostalih javnih i privatnih prostora.

Konferencijska soba
Javne zgrade i uredi

Kvaliteta zraka u zatvorenim prostorima nužan je preduvjet za zdrav okoliš. Održavanje optimalne razine vlažnosti zraka u prostoriji može značajno utjecati na zdravlje i dobrobit putnika, pomažući u sprječavanju bolesti. Ako je zrak suh, potiče prijenos klica i rast alergenih ili patogenih organizama, uzrokujući respiratorne probleme povezane s iritacijom kože i očiju. Niske razine vlažnosti također mogu negativno utjecati na materijale kao što su papir, drvo i tkanina. Kontrola sobne temperature i održavanje optimalne vlažnosti zraka također će pozitivno utjecati na potrošnju energije. HygroMatik pruža održiva rješenja za ovlaživanje zraka za profesionalnu uporabu u javnim zgradama i uredima.

Proizvodni procesi

Precizna kontrola je nužna kada su u pitanju proizvodni i proizvodni procesi. Pravilno ovlaživanje dovodi do poboljšane kvalitete, optimalnih težina proizvoda i povećane brzine i učinkovitosti stroja. Promjene u vlažnosti zraka i slabe razine vlažnosti mogu uzrokovati oštećenja na strojevima, povećati rizik od ozljeda i dovesti do zaustavljanja proizvodnje. Još jedan važan čimbenik koji treba razmotriti je statičan. Gubitak vlage povećat će električni otpor materijala, uzrokujući rizik od statičkog pražnjenja. Kontrola sobne temperature i održavanje optimalne vlažnosti zraka također će pozitivno utjecati na potrošnju energije. HygroMatik nudi održiva rješenja za ovlaživanje zraka za profesionalnu uporabu u proizvodnoj i proizvodnoj industriji.

Hygromatik FlexLine

FlexLine parni ovlaživači
Nova fleksibilnost i nagrađivana kvaliteta

HygroMatik FlexLine serija nudi parne ovlaživače za sve primjene i klase performansi, koji se mogu prilagoditi brojnim opcijskim mogućnostima da odgovaraju svakoj potrebi ovlaživanja.

Hygromatik StandardLine

StandardLine parni ovlaživači
Pouzdani i ekonomični.

HygroMatik StandardLine je rješenje za pouzdano vlaženje pare uz posebno atraktivan omjer troškova i performansi. Parni ovlaživači visoke kvalitete, dobro dizajnirani i jednostavni za održavanje. Ovisno o kvaliteti vode, možete birati između elektroda ili grijača.

MiniSteam parni ovlaživači
Izravno ovlaživanje na ekološki način

HygroMatik MiniSteam je ovlaživač zraka za izravnu ovlaživanje prostora. Ona proizvodi higijensku paru iz vode i posebno je ekološki prihvatljiva i učinkovita.

LPS sustav niskotlačnog ovlaživanja
Niskotlačno adijabatsko ovlaživanje

HygroMatik LPS niskotlačni sustav za adijabatsko ovlaživanje i hlađenje zraka u klimatizacijskim sustavima vrlo je jednostavan za ugradnju, štedi prostor i vrlo je tih. Idealan je za brzo i jednostavno montiranje u postojeće klimatizacijske sustave.

HPS sustav visokotlačnog ovlaživanja
Visokotlačno adijabatsko ovlaživanje

Adiabatski sustav visokotlačnih mlaznica HPS ovlažuje zrak u sustavima klimatizacije i ventilacije. Ističe se vrlo visokom preciznošću kontrole +/- 1%. Zahvaljujući vrtložnom modulu omogućava visoku vlažnost uz vrlo kratku udaljenost apsorpcije do 0.9 m.

DDS sustav ovlaživanja
Ovlaživanje postojećom parom pod pritiskom

HygroMatik DDS sustav ovlaživanja namijenjen je za spajanje na postojeće izvore pare. Ovlaživanje se vrši zasićenom parom bez kondenzata, što omogućuje postizanje najkraće udaljenosti apsorpcije.