TROTEC TTK 500 - Odvlaživač zraka

PROIZVOD NA AKCIJI!-20%

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(2,931.32 €)22,086.00 Kn
Popust:(-586.26 €)-4,417.20 Kn
Cijena:(2,345.05 €)17,668.80 Kn

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(2,931.32 €)22,086.00 Kn
Popust za on-line plaćanje:(-586.26 €)-4,417.20 Kn
Cijena za on-line plaćanje:(2,345.05 €)17,668.80 Kn

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Robusan odvlaživač zraka za građevinsko isušivanje

Izuzetnog kapaciteta čak i pri niskim temperaturama – profesionalni kondenzacijski odvlaživač zraka visokih performansi u robusnom kučištu s kotačima

Bilo da je riječ o obnavljanju oštećenja vodom, sušenju zgrada ili održavanju hladnih komercijalnih prostora suhim - potrebna je pouzdana tehnologija sušenja. Visoke performanse odvlaživanja za teške uvijete rada i bez kvarova, čak i pri hladnim temperaturama okoline karakteriziraju model TROTEC TTK 500.

Ovaj profesionalni kondenzacijski odvlaživač zraka dizajniran je za maksimalnu pokretljivost i zahtjevna radna okruženja. Zbog toga TTK 500 ima ugrađenu podesivu ručku za guranje i velike kotače s gumama koje ne ostavljaju tragove - sve u kombinaciji s robusnim metalnim kućištem.

Učinkovit postupak odvlaživanja za visoke performanse odvlaživanja do maksimalno 70 l / h

Za učinkovito odvlaživanje zraka, TTK 500 je opremljen snažnim sustavom automatskog odmrzavanja vrućim plinom u zaobilaznom procesu, koji zahtijeva samo vrlo kratke faze odmrzavanja, što povećava razinu performansi i idealan je za učinkovito odvlaživanje zraka u područjima s niskim temperaturama .

Kombinacija visokih performansi odvlaživanja s minimaliziranim energetskim potrebama i velike pokretljivosti čini TTK 500 idealnim rješenjem za odvlaživanje čak i pri niskim temperaturama - za kontinuiranu upotrebu s opcijskim higrostatom i pumpom za kondenzat.

 

100% odvlaživač za građevinsko isušivanje

Odvlaživači zraka za građevinsko isušivanje serije TTK dosljedno dizajnirane za visoke performanse odvlaživanja i vijek trajanja. Uređaji rade pouzdano i bez prekida čak i kada se neprestano koriste na gradilištu - a ako je potrebno održavanje, to se može obaviti brže nego ikad prije.

 

Inovativna središnja šasija - dizajn modula prilagođen održavanju

 

TTK 500 i TTK 900 imaju inovativno središnje kućište pri kojem se metalno kućište može brzo i jednostavno ukloniti. Idealno za servis, održavanje i čišćenje.

 

A cijela elektronika nije samo posebno zatvorena i na taj način pouzdano zaštićena od štetnih naslaga - ona je također modularnog dizajna, a svi pojedinačni elektronički moduli priključni su i jednostavni za održavanje. Zamjena pojedinih modula stoga je brza i laka, čak i na licu mjesta na gradilištu: odvojite utikač, zamijenite modul, ponovno ga uključite - gotovo. Prekidi korištenja vezani za održavanje mogu se svesti na najmanju moguću mjeru.

 

Rashladno sredstvo R-454C – za veću učinkovitost i sigurnost

Rashladna sredstva koja su se do sada često koristila u kompresijskim rashladnim sušilicama imaju visok potencijal globalnog zagrijavanja. Jedan od razloga za postupno ukidanje F-plina u EU - a za Trotec prirodnu obvezu da koristi ne samo ekološki prihvatljivo već i jednako sigurno i učinkovito rashladno sredstvo za najnoviju generaciju građevinskih sušila TTK.

R-454C postiže rezultate u sve tri kategorije - ekološka prihvatljivost, sigurnost i učinkovitost. Stoga je R-454C rashladno sredstvo odabrano za građevinske sušilice TTK visokih performansi .

Za razliku od prirodnih rashladnih sredstava kao što je propan, R-454C je zapaljiv samo s velikom energijom paljenja, zbog čega ne postoji rizik od eksplozije čak i u slučaju curenja, što i dalje čini rad i održavanje izmjenjivača topline lakim i sigurnim. Netoksični R-454C idealno je pogodan za hermetički zatvorene rashladne sustave, a osim visoke vrijednosti COP (koeficijenta izvedbe), karakterizira ga i vrlo niska vrijednost GWP (potencijal globalnog zagrijavanja) manja od 150 i ODP (potencijal oštećenja ozonskog omotača) od 0. Ako R-454C pobjegne u atmosferu, to najmanje 10 puta manje doprinosi efektu staklenika od trenutno korištenih rashladnih sredstava.

 

Prednosti za praksu:

Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100% Trotec

Visoka sposobnost odvlaživanja: čak i na temperaturama nižim od 15 ° C

Pogodno za prostorije:  do 470 m³ za sušenje zgrada i sanaciju oštećenja od vode

Održavanje prostorija suhim:  do 940 m³ na suhom

Može se koristiti: od 0 ° C

Izuzetno moćan rotacijski kompresor

Profesionalno automatsko odmrzavanje vrućim plinom u zaobilaznom postupku

Inovativno središnje kućište, lako uklonjivo za brzo čišćenje I kontrole

Naročito jednostavno za održavanje: priključni elektronički moduli, lako izmjenjivi bez alata

Mogu se složiti radi uštede prostora – zahtijevaju malo prostora u skladištu

Zahvaljujući tehnologiji kompresora TTK, može se transportirati u bilo kojem položaju - stojeći ili ležeći

Robustan i izuzetno mobilan - zahvaljujući velikim kotačima, njima se lako rukuje čak i na teškim terenima ili na stepenicama

Aksijalni ventilator s jakom cirkulacijom zraka za velike brzine cirkulacije zraka

Lako zamjenjivi i perivi zračni filtar

Priključak za vanjski higrostat

Podesiva ručka - vodoravna ili okomita

Brojač radnih sati u standardnoj isporuci

Opcija: Dvostruki brojač za radne sate i potrošnju energije

Dimenzije (DxŠxV)438x470x870 mm
Težina52 kg
Napon220-240 V/50 Hz
Potrošnja1.6 kW
Pogodan za prostorije470 m2
Moć odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.)58 lit
Maksimalni učinak70 lit/24 h
Princip radakondenzacijski
Nominalna struja7,3 A
Rashladno sredstvoR-454C
Startna struja (osigurač)10A

Proizvodi kategorije