SecoSan štapić 10 za vodu bez klica


Najniža cijena u
posljednjih 30 dana: 129.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: -2.58 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 126.42 Kn

STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN

Baziran na antibakterijskim svojstvom srebra. Izuzetno jednostavan za korištenje, učinkovita zaštita vode. Uklanja više od 650 vrsta bakterija i virusa. Jednostavno smjestite u spremnik za vodu odvlaživača zraka.

SecoSan štapić s međunarodnim patentiranim načelom rada je idealno rješenje za čuvanje vode u higijenski čistom stanju - ekološki prihvatljiv, bio-neutralna i certificirana pitka voda!

Jednostavno stavite SecoSan štapić u spremnik za vodu koji želite očistiti. SecoSan štapić radi antimikrobno protiv klica, algi, plijesni i rasta bakterija.

Dostupne su različite veličine štapića ovisno o kapacitetu spremnika za vodu koji koristite. Kada mijenjate vodu sve što trebate učiniti je izvaditi štapić i staviti ga u novi spremnik.

Trotec daje punu godinu dana jamstva na učinkovitost štapića. Ostali proizvodi moraju se osvježiti ili puniti - SecoSan samo jednom svakih 6 mjeseci.

Napomena: Stick 10 za spremnike s kapacitetom do 10 litara. Mora se mijenjati svakih 6 mjeseci i omogućava 3,500 litara čiste vode.

Proizvodi kategorije