TROTEC TDS 75 grijač zraka

PROIZVOD NA AKCIJI!-25%

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(2,290.04 kn)303.94 €
Popust:(-572.47 kn)-75.98 €
Cijena:(1,717.56 kn)227.96 €

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(2,290.04 kn)303.94 €
Popust za on-line plaćanje:(-572.47 kn)-75.98 €
Cijena za on-line plaćanje:(1,717.56 kn)227.96 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Električna grijalica TROTEC TDS 75 s ugrađenim termostatom za preciznu regulaciju temperature i ugrađenom zaštitom od pregrijavanja.
Trostupanjsko grijanje zraka snagom do 15 kW (5-10-15kW).

2garancija.jpg

Električni ventilator za grijanje TDS 75 daje izvanredno dobre rezultate čak i kod zadataka grijanja velikog volumena. I to ne slučajno, već ekskluzivno proizvedeno od strane Troteca.

A budući da je naš prepoznatljivi logo otisnut izvana, unutra smo također ugradili uvjerljive dodatke koji čine razliku u odnosu na konvencionalne standardne električne grijače.

Uz uobičajene značajke opreme kao što je motor ventilatora s toplinskom zaštitom ili pouzdanom zaštitom od pregrijavanja, električni grijaći ventilator TDS 75 dolazi opremljen s daljnjim karakteristikama usmjerenim na praksu, npr. integrirana zračna pregrada, koja optimalno odvodi struju toplog zraka van i inicira maksimalnu učinkovitost, ili trapezoidno postavljene ručke za nošenje, na koje se električni ventilator grijača može više puta stabilno naslagati.

Naravno, u standardnu opremu spada i termostatska regulacija koja omogućuje beskonačno točno podešavanje generiranog toplog zraka na željenu temperaturu.

Zidni i stropni držači
Osim po prepoznatljivom otisku logotipa, možete zaključiti da je ovo ekskluzivni Trotec električni ventilator za grijanje po dva pričvrsna vijka montirana sa strane kako bi se smjestili opcijski dostupni zidni i stropni držači, koji vam omogućuju fleksibilno postavljanje uređaja na pod, ali i montirati na zid ili strop i koristiti za univerzalne zadatke grijanja u proizvodnji i građevinarstvu.

Stropni držač za TDS seriju
Zidni držač za TDS seriju


Prednosti u praksi:

 • Razvoj, dizajn, proizvodnja: 100 % Trotec
 • Kontrola temperature s tri stupnja grijanja
 • Integrirani termostat za stalan protok toplog zraka
 • Funkcija ventilatora
 • Zaštita od pregrijavanja
 • O visokokvalitetnom dizajnu grijača TDS serije govori ugrađeni motor zaštićen od topline, standardno su opremljeni termostatom i prednjom zaštitnom rešetkom.
 • Funkcija ventilatora za hlađenje komponenti
 • Toplina bez kondenzacije – bez potrošnje kisika – stoga idealna za grijanje unutarnjih prostora
 • Električni grijači TDS serije prilagođeni su za razne primjene
 • Idealni za upotrebu, na gradilištima, agrikulturi, bojanju i dekorativnim poslovima.
 • Električni grijači posebno su pogodni za upotrebu u neventiliranim prostorima obzirom da ne troše kisik prilikom zagrijavanja.

Proizvodi kategorije