Ventilator BONECO Air Shower F230

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(1,046.01 kn)138.83 €
Popust za on-line plaćanje:(-20.95 kn)-2.78 €
Cijena za on-line plaćanje:(1,025.07 kn)136.05 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Prilagodljiva visina da zadovolji vaše osobne potrebe!


BONECO F230 omogućuje podesivu visinu koja odgovara vašim individualnim potrebama. Glava ventilatora može se zakrenuti za 270 stupnjeva, tako da se može usmjeriti gotovo bilo gdje.

Ventilator BONECO F230 naš je najsvestraniji ventilator. Glava ventilatora može se zakrenuti za 270 stupnjeva, tako da se može usmjeriti gotovo bilo gdje.

Superiorna cirkulacija zraka postiže se u 3 glavne točke: dizajn s jednom rukom omogućuje maksimalni dovod zraka, ventilatori s dubokim nagibom privlače velike količine zraka kroz ventilator, a jedinstveno zakrivljeni oblik prednje mreže povećava brzinu ventilatora. Sve to omogućuje istinski svestrani ventilator.

Usmjerite ga prema stropu kako biste osjetili osjećaj zračnog tuša i smanjili toplu i hladnu zonu, usmjerili zrak između više katova, povukli svježi zrak u zatvorenom prostoru ili ga upotrijebili s klima uređajem ili peći kako biste postigli jednaku temperaturu unutar vašeg prostora.

Visina se može podešavati dodavanjem ili uklanjanjem polova konektora. Na visini od 49 cm, 85 cm ili 121 cm, F230 je savršen za jednokrevetne sobe, velike otvorene prostore ili sobe s visokim stropovima. Jedan sigurnosni vijak se koristi za učvršćivanje lopatice ventilatora, što čini ventilator sigurnim za korištenje, a održavanje je pritom vrlo jednostavno.

2garancija.jpg

  • Moderan, jedinstven i inovativan dizajn s jednom rukom
  • Vrhunska cirkulacija zraka
  • Podesivi nagib glave - 270 stupnjeva
  • Intuitivan rotacijski prsten za odabir 4 brzine rada
  • Posebna struktura postolja dozvoljava podesive visine za prilagodbu vašim potrebama
  • Elegantan i snažan dizajn postolja omogućuje stabilan i siguran rad
  • Švicarski dizajn i inženjering: izdržljiv i dugotrajan

BONECO Air Shower tehnologija:


Linija BONECO Air Shower ventilatora posebno je dizajnirana za pomicanje većeg volumena zraka pri većim brzinama, kako bi se stvorio snažan mlaz zraka i postigla vrhunska cirkulacija zraka. Time se zrak u prostoriji održava u stalnom pokretu, kako bi se stvorio vrtlog zraka oko vas, raspršila sva vruća ili hladna mjesta, te održala cijela prostorija ugodnijom.

Dimenzije (DxŠxV)375 x 375 x 1210 mm
Težina8.9 kg
Napon220 – 240V ~ 50Hz
Potrošnja33 W
Razina buke u radu48 – 58 dB(A)
Protok zraka1260 m³/h
Veličina lopatice225 mm

Proizvodi kategorije