TROTEC PAC 2010 SH - Prijenosni klima uređaj

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(3,390.00 kn)449.93 €
Popust za on-line plaćanje:(-67.81 kn)-9.00 €
Cijena za on-line plaćanje:(3,322.19 kn)440.93 €

STATUS: DOSTUPAN PO NARUDŽBI

Prijenosni klima uređaj TROTEC PAC 2010SH - 4 funkcije: hlađenje, grijanje, ventilacija, odvlaživanje. Osigurava ugodnu klimu u sobi hlađenjem, grijanjem, ventilacijom i odvlaživanjem. S kapacitetom hlađenja od 2 kW ili 7 000 Btu / h (klasa energetske učinkovitosti A) i snagom grijanja od 1.8 kW kompaktni klima uređaj PAC 2010 SH idealan je za stvaranje ugodne mikroklime.

365 dana ugodne klime uz kombiniranu opciju grijanja i hlađenja po potrebi.

U vrućim ljetnim danima ne postoji ništa ugodnije od rashladnog klima uređaja u vlastitom domu. A s kombiniranim grijačem za opcijsko grijanje, možete programirati vašu ugodnu klimu praktički tijekom cijele godine.

Pogotovo u proljetnom i jesenskom prijelaznom razdoblju dnevne temperature često se znatno mijenjaju. Komforni klima uređaji s dodatnom funkcijom grijanja, kao što je PAC 2010 SH ili PAC 3500 SH, ne pružaju samo osvježavajuće hlađenje tijekom vrućine dana, već i ugodnu toplinu u večernjim satima. Sve je uključeno samo s jednim uređajem, ventilacijom i odvlaživanjem. Tajna ove svestranosti temelji se na integriranom funkcionalnom principu reverzibilne toplinske pumpe, što znači da se rashladno sredstvo može zamijeniti prema potrebi u takvim opremljenim uređajima.

Umjesto stvaranja hladnog zraka u prostoriji i, zauzvrat, izvlačenja vrućeg procesnog zraka izvana, obrnuti proces sada generira vrući zrak za korištenje prostora, dok se hladniji procesni zrak ispušta van. Obratni postupak je potpuno automatski i na uređaju morate postaviti samo željenu ciljanu temperaturu. Ovisno o prevladavajućoj sobnoj temperaturi, klima uređaj automatski prebacuje između funkcija hlađenja i grijanja na način kontroliran termostatom kako bi u svakom trenutku održao unaprijed odabranu temperaturu prostorije.

Savjet za uštedu energije: Grijanje je značajno jeftinije s takvim klima uređajima, nego s čistim električnim grijačima. Za razliku od električnih grijalica, gdje se energija pretvara gotovo 1: 1 u toplinsku snagu, klima uređaj PAC 2010 SH pretvara potrošenu energiju u dvostruko više toplinske snage  (COP učinkovitosti) značajno veći od 2. Na COP od 2.3, npr. 1 kW električne energije proizvede se ukupno u 2.3 kW toplinske snage!

Prednosti u praksi:

 • Monoblok klima uređaj
 • 4-u-1 klima uređaj: hlađenje, grijanje, ventilacija, odvlaživanje
 • Razred energetske učinkovitosti A
 • 2 kW / 7.000 BTU / h kapaciteta hlađenja
 • 1,8 kW snaga grijanja
 • Funkcija tajmera
 • Odvojivi zračni filtar
 • Upravljačka ploča membrane za jednostavnu njegu membrana
 • Podesivi smjer ispuhivanja
 • IR daljinski upravljač
 • 2 razine ventilatora
Dimenzije (DxŠxV)300×320×700
Težina19 kg
Napon230 V / 50 Hz
Pogodan za prostorije16 - 25 m2
Radni uvijetiod +16°C do +35°C
Kapacitet odvlaživanja (pri 30oC, 80% rel.vl.)0.8 l/h
Protok zraka320 m3/h
 • TROTEC AIRLOCK 100 - izlaz klime kroz prozor
  23.05 €

  AirLock 100 - genijalna inovacija koja se jednostavno uvodi između prozora i prozorskog okvira i koja zatim regulira izmjenu zraka i blokira nametnike i štiti od kiše.

 • TROTEC AIRLOCK 200 - brtva klime za prozor
  27.38 €

  AirLock 200 - genijalna inovacija koja se jednostavno montira između prozora i prozorskog okvira, koja zatim regulira izmjenu zraka na ekonomičan način i sprječava ulaz toplog zraka u prostor a k tome blokira nametnike i štiti od kiše.

Proizvodi kategorije