TROTEC T660 mjerač vlažnosti


Redovna cijena: 1,790.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 35.80 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 1,754.20 Kn

STATUS: NA LAGERU

Kao kvalitetan njemački proizvod, T660 iznenađuje svojom digitalnom preciznošću, koja se ne može usporediti sa preciznošću uobičajenih analognih mjernih instrumenata.

2garancija.jpgT660 je profesionalni ručni mjerni uređaj za brzo mjerenje vlažnosti koja se nalazi ispod površine nekog materijala bez potrebe da pritom uništavamo materijal čiju vlažnost mjerimo.

Upotrebom mikrovalne tehnologije moguće je detektirati raspodjelu vlage do dubine od 20-40 mm. Dodatna prednost ove metode, uz veliku dubinu mjerenja, je nezavisnost mjerenja o količini soli koja se nalazi u materijalu. Upotrebom mikrovalne tehnologije stoga nema razlike mjerimo li vlažnost u starim ili novim zgradama.

Za trenutnu provjeru izmjerenih podataka, na raspolaganju nam stoji funkcije minimalnih, maksimalnih i prosječno izmjerenih vrijednosti. Također se i trenutno mjerena vrijednost može pohraniti. Zaslon uređaja u mogućnosti je pregledno prikazati dvije vrijednosti istodobno, ako je potrebno provjeriti rezultat neke od ugrađenih funkcija uz istodoban prikaz trenutno mjerene vrijednosti.

Posebno praktična prednost ovog uređaja je ugrađena funkcija alarma: Prije početka mjerenja upiše se najveći dozvoljeni iznos vlažnosti. Na taj način moguće je ispitati velike zidne površine brzo i efikasno. Korisnik uređaja može se koncentrirati na objekt mjerenja bez potrebe da neprekidno gleda rezultate mjerenja na zaslonu uređaja. Čim mjerena vrijednost prekorači dozvoljeni limit, automatski se javlja zvučni signal!

Obzirom da je T660 opremljen inovativnom tipkom za upravljanje, svim funkcijama ovog uređaja moguće je upravljati upotrebom jedne ruke, dok druga ruka ostaje slobodna za vrijeme mjerenja.

Tehnčki podaci T660
Mjerenje vlažnosti materijala Površinska vlažnost
Princip mjerenja Dielektrično
Područje mjerenja 0 do 200
Rezolucija 0.1
Točnost 0.1
Dubina prodiranja 20 do 40 mm
Signal alarma zvučni
Opcije gornjeg menija MAX, MIN, HOLD,
Opcije donjeg menija ALARM


Dodatne tehničke podatke pogledajte u usporednom prikazu mogućnosti.

Princip mjerenja Dielektrično
Mjerni raspon 0 do 200
Rezolucija 0.1
Točnost 0.1
Opcije gornjeg menija MAX, MIN, HOLD
Opcije doljnjeg menija ALARM
099.Mjerenje vlažnosti materijala Površinska vlažnost
Dubina prodiranja 20 do 40 mm
Signal alarma zvučni

Proizvodi kategorije