TROTEC T660 mjerač vlažnosti

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(2,689.97 kn)357.02 €
Popust za on-line plaćanje:(-53.80 kn)-7.14 €
Cijena za on-line plaćanje:(2,636.17 kn)349.88 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Kao kvalitetan njemački proizvod, T660 iznenađuje svojom digitalnom preciznošću, koja se ne može usporediti sa preciznošću uobičajenih analognih mjernih instrumenata.

2garancija.jpgT660 je profesionalni ručni mjerni uređaj za brzo mjerenje vlažnosti koja se nalazi ispod površine nekog materijala bez potrebe da pritom uništavamo materijal čiju vlažnost mjerimo.

Upotrebom mikrovalne tehnologije moguće je detektirati raspodjelu vlage do dubine od 20-40 mm. Dodatna prednost ove metode, uz veliku dubinu mjerenja, je nezavisnost mjerenja o količini soli koja se nalazi u materijalu. Upotrebom mikrovalne tehnologije stoga nema razlike mjerimo li vlažnost u starim ili novim zgradama.

Za trenutnu provjeru izmjerenih podataka, na raspolaganju nam stoji funkcije minimalnih, maksimalnih i prosječno izmjerenih vrijednosti. Također se i trenutno mjerena vrijednost može pohraniti. Zaslon uređaja u mogućnosti je pregledno prikazati dvije vrijednosti istodobno, ako je potrebno provjeriti rezultat neke od ugrađenih funkcija uz istodoban prikaz trenutno mjerene vrijednosti.

Posebno praktična prednost ovog uređaja je ugrađena funkcija alarma: Prije početka mjerenja upiše se najveći dozvoljeni iznos vlažnosti. Na taj način moguće je ispitati velike zidne površine brzo i efikasno. Korisnik uređaja može se koncentrirati na objekt mjerenja bez potrebe da neprekidno gleda rezultate mjerenja na zaslonu uređaja. Čim mjerena vrijednost prekorači dozvoljeni limit, automatski se javlja zvučni signal!

Obzirom da je T660 opremljen inovativnom tipkom za upravljanje, svim funkcijama ovog uređaja moguće je upravljati upotrebom jedne ruke, dok druga ruka ostaje slobodna za vrijeme mjerenja.

Tehnčki podaciT660
Mjerenje vlažnosti materijalaPovršinska vlažnost
Princip mjerenjaDielektrično
Područje mjerenja0 do 200
Rezolucija0.1
Točnost0.1
Dubina prodiranja20 do 40 mm
Signal alarmazvučni
Opcije gornjeg menijaMAX, MIN, HOLD,
Opcije donjeg menijaALARM


Dodatne tehničke podatke pogledajte u usporednom prikazu mogućnosti.

Princip mjerenjaDielektrično
Mjerni raspon0 do 200
Rezolucija0.1
Točnost0.1
Opcije gornjeg menijaMAX, MIN, HOLD
Opcije doljnjeg menijaALARM
099.Mjerenje vlažnosti materijalaPovršinska vlažnost
Dubina prodiranja20 do 40 mm
Signal alarmazvučni

Proizvodi kategorije