TROTEC BS06 Mjerač jačine zvuka

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(329.03 kn)43.67 €
Popust za on-line plaćanje:(-6.56 kn)-0.87 €
Cijena za on-line plaćanje:(322.48 kn)42.80 €

STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN

Karakteristike: Mjerač jačine zvuka BS06 namjenjen je za uporabu u okolišu, radnom mjestu i u slobodno vrijeme. BS06 može pouzdano odrediti izvor zvuka unutar područja od 40 do 130 db(A). Vrijednosti koje izlaze iz tog područja, prikazuju se kao MIN odnosno MAX vrijednosti.

2garancija.jpg

BS06 - mjerač jačine zvuka za uporabu u okolišu, radnom mjestu i u slobodno vrijeme

Izlaganje prekomjernoj buci je jedan od najznačajnijih uzročnika stresa u današnje vrijeme. Gubitak sluha nije bez razloga jedan od najčešćih povreda na radnom mjestu u EU. Prekomjerna buka je ne samo zabranjena na radnom mjestu, već je ujedno i najvažniji čimbenik stresa u domu i izvan njega.

Postoje brojni zakonski propisi koji reguliraju dozvoljene razine buke u mjestima stanovanja i na radnim mjestima, ali su često neefikasne zbog pomanjkanja odgovarajućih uređaja za mjerenje buke i određivanja rizika po zdravlje ljudi.

BS06 digitalni mjerač buke idealan je uređaj za takve primjene:

BS06 je robustan i precizan mjerni uređaj pogodan za vanjsku i unutarnju uporabu. Posjeduje cijeli niz karakteristika koje bismo očekivali tek kod mnogo skupljih uređaja.

BS06 može pouzdano odrediti izvor zvuka unutar područja od 40 do 130 db(A). Vrijednosti koje izlaze iz tog područja prikazuju se kao MIN odnosno MAX vrijednosti.

Uređaj ima i zaštitnu navlaku protiv vjetra, koja se može ukloniti. Namjena joj je da ukloni zvuk vjetra i druge zvukove koji mogu utjecati na kvalitetu mjerenja.

Integrirani senzor konstantno mjeri ambientalno osvjetljenje i automatski uključuje pozadinsko osvjetljenje zaslona u slučaju slabog osvjetljenja. To znači da su brza i pouzdana očitanja moguća u svakoj situaciji i lako čitljiva na velikom LCD zaslonu.

U paketu dolazi:

  • mjerni uređaj
  • zaštitna navlaka protiv vjetra
  • torbica
  • baterija
  • uputstvo za upotrebu

Proizvodi kategorije