TROTEC DL200 P data logger - snimač podataka

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(3,539.03 kn)469.71 €
Popust za on-line plaćanje:(-70.75 kn)-9.39 €
Cijena za on-line plaćanje:(3,468.28 kn)460.32 €

STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN

Snimač podataka TROTEC DL 200P vrši razna ambientalna mjerenja pomoću preciznih senzora ugrađenih u uređaj i razna druga mjerenja pomoću vanjskih senzora i elektroda koje je moguće priključiti.

2garancija.jpg

Trotec DL 200P data logger - pouzdan snimač za dugotrajna mjerenja

Datalogeri iz  MultiMeasure Professional serije proizvedeni su u Njemačkoj i pogodni su za cijeli niz primjena u industriji i građevinarstvu gdje je potrebno neprekidno mjerenje kroz duži vremenski period. 
Snimač podataka TROTEC DL 200P vrši razna ambientalna mjerenja pomoću preciznih senzora ugrađenih u uređaj i razna druga mjerenja pomoću vanjskih senzora i elektroda koje je moguće priključiti.

Napajanje je izvedeno putem baterije što omogućava neovisnost rada - idealno za mjeritelje i agente nekretnina. Uz dodatnu opciju “Power over Ethernet” moguć je i priključak napajanja putem LAN priključka.

 

Više mjernih kanala – više mogućnosti …

DL 200P može detektirati do 32 vrste mjernih kanala s najrazličitijih mjernih senzora, a istovremeno može snimati do 20 neovisnih mjernih kanala koji se mogu pojedinačno konfigurirati.

Zahvaljujući širokom spektru mogućih primjena, uređaj je idealan za monitoring klimatskih uvjeta u građevinama, kontrolu klimatskih uvjeta u osjetljivim proizvodnim procesima, serverskim sobama ili arhivama.

DL200P ima sljedeća sučelja za priključak vanjskih senzora:

  • 3.5 mm priključak,  2 kom
  • BNC priključak, 2 kom


Postoje razne vrste vanjskih senzora - molimo nazovite nas radi savjeta i isporuke. 


Uređaj ima također serijski integrirano LAN i USB sučelje za brzi prijenos podataka.

Pro software za konfiguraciju i obradu izmjerenih vrijednosti

Svaki mjerni uređaj dolazi s Pro software-om, koji omogućava istovremeno čitanje s neograničenog broja dataloggera. A kada se koristi LAN priključak, korisnik čak ne treba biti u blizini uređaja.

Uz mogućnost prikupljanja podataka s neograničenog broja senzora, pomoću isporučenog programa možete kreirati izvještaje ili eksportirati snimljene vrijednosti za arhivu.
 

Real time podaci putem LAN priključka

Svim data loggerima iz DL serije mogu se dodijeliti pojedinačne IP adrese, čak i u mrežama s mnogo različitih vrsta dataloggera. Na taj način moguće je prenositi izmjerene vrijednosti putem mreže ali i konfiguriranje putem mreže.

Power over Ethernet

Napajanje je moguće i putem LAN mreže (PoE). U tom slučaju interne baterije preuzimaju funkciju neprekidnog izvora napajanja (UPS).

 

Dodatne karakteristike:

  • Kapacitet za 3,200,000 mjernih vrijednosti
  • Istovremeno snimanje do 20 mjernih kanala
  • Tajmer, alarm i funkcija mjernog intervala za svaki kanal
  • Zaslon s tri reda za prikaz izmjerenih vrijednosti
  • Isporučuje se s Pro software-om
Dimenzije (DxŠxV)166 x W 32 x H 78 mm

Proizvodi kategorije