TROTEC BP21 laserski infracrveni termometar

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(78.17 €)589.00 Kn
Popust za on-line plaćanje:(-1.56 €)-11.78 Kn
Cijena za on-line plaćanje:(76.61 €)577.22 Kn

STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN

Karakteristike: Pirometar BP21 dizajniran je za bezkompromisno jednostavnu upotrebu. Prikladan je za svakog tko ne želi gubiti mnogo vremena pretražujući izbornike da bi došao do mjernih rezultata. • laserski pokazivač s "dual laser" tehnologijom • mjerno područje od -35 °C do + 800 °C • optička razlučivost 12:1

Opis:
BP21 - početni model s profesionalnim ambicijama

Iako je dizajniran kao početni model s odličnim odnosom cijene i mogućnosti, BP 21 predstavlja ustvari mnogo više. BP21 se ističe u svojoj klasi izvrsnim mogućnostima kojima se nijedan rivalski model ne može u ovoj kombinaciji niti nadati. Prošireno temperaturno područje, optička rezolucija 12:1, faktor emisije podesiv prema određenom materijalu i inovativan "dual laser" sustav dvostruke laserske zrake koji omogućuje jednostavan prikaz mjernog područja.

BP21 je jednostavan pirometar koji je spreman za mjerenje nekoliko sekundi nakon uključenja. Može mjeriti temperature u području od -35°C do +800°C brzo i pouzdano, prikazujući in na zaslonu s pozadinskim osvjetljenjem koji omogućuje čitanje mjernih rezultata bez zamora i u uvjetima slabe vidljivosti.

BP21 ne samo da može zamrznuti trenutno očitanje, već može prikazati MIN i MAX vrijednost. Također se mogu programirati alarmne granične postavke, koje kada se premaše dovode do zvučnog signala.

Jednostavnost korištenja i mnogobrojne mogućnosti čine ovaj uređaj pogodnim za uporabu u trgovini, industriji, zanatima i hobijima, npr. poslovima održavanja i provjere komponenata i električnih instalacija, nadgledanja sustava grijanja, ventilacije i klimatizacije ili za provjeru temperature motora, turbina ili ležajeva itd.

Jednostavno naciljajte, pritisnite tipku i pročitajte izmjerenu površinsku temperaturu.

Svi oni koji traže brzu i točnu metodu mjerenja temperature, naći će u ovom infracrvenom termometru optimalno rješenje.

U paketu dolazi:

  • mjerni uređaj
  • torbica
  • baterija 9V
  • uputstvo za upotrebu

PDF dokumentREKLAMNI LETAK

Proizvodi kategorije