TROTEC T210 termo-higrometar

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(1,769.03 kn)234.79 €
Popust za on-line plaćanje:(-35.41 kn)-4.70 €
Cijena za on-line plaćanje:(1,733.61 kn)230.09 €

STATUS: PRIVREMENO NEDOSTUPAN

Karakteristike: T210 je profesionalni ručni mjerač za mjerenje relativne vlažnosti zraka i temperature u kućanstvima, uredima, proizvodnim prostorima i skladištima. • mjeri relativnu vlažnost, temperaturu zraka, apsolutnu vlažnost i točku rošenja • prikazuje MIN, MAX i prosječne izmjerene vrijednosti • upravljanje tipkama na zaslonu osjetljivom na dodir  

Opis:
T210 je profesionalni ručni mjerač za mjerenje relativne vlažnosti zraka i temperature u kućanstvima, uredima, proizvodnim prostorima i skladištima. Kao kvalitetan njemački proizvod, T210 iznenađuje svojom digitalnom preciznošću, koja se ne može usporediti sa preciznošću uobičajenih analognih mjernih instrumenata.

Precizni senzori ovog termo-higrometra ugrađeni su u mjernoj glavi uređaja i zaštićeni su od prljavštine i čestica prašine metalnom mrežicom, te omogućavaju brzo i točno određivanje relativne vlažnosti i temperature zraka. Obje vrijednosti istodobno se prikazuju na velikom i preglednom zaslonu osjetljivom na dodir.

Pored spomenutih mogućnosti, pomoću ovog instrumenta moguće je također izmjeriti točku rošenja i apsolutnu vlažnost zraka. Ima mogućnost prikaza temp. u °C i °F, i prikazuje sve izmjerene Min, Max i prosječne vrijednosti. Pritiskom na Hold-funkciju možemo ih također i zadržati. Uređaj je moguće povezati s računalom putem USB kabla te izmjerene vrijednosti pohraniti u računalo.Velika je pomoć u određivanju potrebnih parametara za naknadnu ugradnju raznih uređaja koji održavaju pravilnu mikroklimu.

T210 je uistinu ručni uređaj: oblik, mjere i težina ovog instrumenta su prilagođene profesionalnom radu i sve spomenute funkcije mogu se prikazivati upotrebom jedne ruke, pritiskom palca na upravljačku tipku. U tom slučaju uvijek nam druga ruka ostaje slobodna za rad.

Dimenzije (DxŠxV)202 x 63 x 35 mm
Napon4 x 1,5V (AA) baterije
TEMPERATURA ZRAKA
Princip mjerenjaNTC
Mjerni raspon-20 °C to +50 °C
Rezolucija0.1 °C
Točnost± 0.4 °C at 0…40 °C, inače ± 0.7 °C
VLAŽNOST ZRAKA
Princip mjerenjakapacitivan
Mjerni raspon0…100 % r.h.
Rezolucija0,1 % r.h.
Točnost± 2 % r.h.
Opcije gornjeg menijaMAX, MIN, HOLD, AVG
Opcije doljnjeg menijaUNIT 1, UNIT 2, CAL 1, CAL 2

Proizvodi kategorije