TROTEC T260 infracrveni termo-higrometar

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(421.93 €)3,179.00 Kn
Popust za on-line plaćanje:(-8.44 €)-63.58 Kn
Cijena za on-line plaćanje:(413.49 €)3,115.42 Kn

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Karakteristike: Među profesionalnim ručnim mjernim uređajima naročito se ističe T260 iste preciznosti, visoke kvalitete i jednostavnog rukovanja kao i T210. • mjeri relativnu vlažnost, temperaturu zraka, apsolutnu vlažnost i točku rošenja,površinsku temperaturu

Opis:
Među profesionalnim ručnim mjernim uređajima naročito se ističe T260 iste preciznosti, visoke kvalitete i jednostavnog rukovanja kao i T210.

Osnovna razlika je posebno velik broj uključenih funkcija, jer T260 objedinjava termohigrometar, laserski pirometar, i alarm za točku rošenja u jednom uređaju.

Odlikuju ga tri načina rada i višestruke mjerne funkcije – sve to upravljajući pritiskom palca na upravljačku tipku – pretvara T260 u pokretnu mjernu stanicu u džepnom formatu:

U TH načinu rada, T260 odgovara mjernom uređaju T210 i pruža potpuno identičnu funkcionalnost tog termo-higrometra.

U IR načinu rada možete upotrijebiti T260 kao laserski pirometar za mjerenje površinske temperature sa laserskim lokatorom. Na gornjem dijelu zaslona prikazuje se trenutno mjerenje, a u doljnjem dijelu možete prikazivati prema želji : Minimum-, Maximum-, prosječno ili pohranjeno mjerenje.

Posebno praktična prednost ovog uređaja je ugrađena funkcija alarma za točku rošenja:
U IR DP načinu rada na zaslonu se vidljivo i istovremeno prikazuje temperatura točke rošenja i površinska temperatura.

Čim se temperatura zida spusti ispod temperature rošenja, uključuje se alarm i T260 nas odmah upozorava vidljivim laserskim i zvučnim signalom. Zahvaljujući ovoj funkciji alarmiranja, pomoću T260 možemo vrlo brzo ispitati zidove neke prostorije i točno detektirati problematična mjesta.

Na grafikonima su prikazane granice kondenziranja i početak stvaranja plijesni u prostorijama ovisno o minimalnim površinskim temperaturama na zidovima i području toplinskih mostova.

T260 vam omogućuje da sva potrebna mjerenja: temperaturu zraka, vlažnost zraka, površinsku temperaturu zidova i točku rošenja - izvršite sa samo jednim mjernim uređajem!

TEMPERATURA ZRAKA
Princip mjerenjaNTC
Mjerni raspon-20 °C to +50 °C
Rezolucija0.1 °C
Točnost± 0.4 °C at 0…40 °C, inače ± 0.7 °C
VLAŽNOST ZRAKA
Princip mjerenjakapacitivan
Mjerni raspon5…95 % r.h.
Rezolucija0,1 % r.h.
Točnost± 3 % r.h.
Opcije gornjeg menijaMAX, MIN, HOLD, AVG
Opcije doljnjeg menijaTH, IR, DP, CFG, UNIT 1, UNIT 2, CAL 1, CAL 2
SURFACE TEMPERATURE
Princip mjerenjaTermo element
Mjerna optika8:1
Mjerni raspon-20 °C to +60 °C
Rezolucija0.1 °C
Točnost± 2 °C

Proizvodi kategorije