BONECO A7017 Ionski srebrni štapić

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(23.76 €)179.00 Kn
Popust za on-line plaćanje:(-0.48 €)-3.58 Kn
Cijena za on-line plaćanje:(23.28 €)175.42 Kn

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Karakteristike: Ionski srebrni štapić je brza i dugotrajna zaštita od neželjenih mikroorganizama bez upotrebe štetnih kemikalija. Održava vodu higijenski čistom. Koristi prirodno svojstvo srebra da uništava preko 650 vrsta virusa i bakterija.

Opis:

Ionski srebrni štapić (ISS) BONECO 7017 je brza i dugotrajna zaštita od neželjenih mikroorganizama, koja održava vodu čistom bez upotrebe štetnih kemikalija.

Princip rada i upotreba:

  • ova patentirana tehnologija koristi prirodno svojstvo srebra da uništava preko 650 vrsta virusa i bakterija
  • počinje djelovati čim dođe u doticaj s vodom, čak i ako je uređaj ugašen. Kada uspostavi kontakt sa vodom, počinje otpuštati ione srebra dok se ne postigne odgovarajuća koncentracija
  • ioni srebra koji su otpušteni sa površine, nadomještaju se novima iz unutrašnjeg dijela. To je razlog dugotrajnosti ISS-a.
  • Ionski srebrni štapić (ISS) BONECO 7017 je brza i dugotrajna zaštita od neželjenih mikroorganizama, koja održava vodu čistom bez upotrebe štetnih kemikalija.potrebno ga je zamjeniti svake godine

ISS može se koristiti u svim BONECO i AIR-O-SWISS uređajima. Također se može koristiti i u drugim uređajima gdje je moguć rast bakterija u vodi (prilikom kampiranja, aparati za kavu, spremnici s vodom itd.)

 

PDF datotekaSAZNAJTE VIŠE O IONSKOM SREBRNOM ŠTAPIĆU: ISS.PDF

Proizvodi kategorije