Hygromatik StandardLine parni ovlaživač zraka

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

HygroMatik's StandardLine je rješenje za pouzdano vlaženje pare uz posebno atraktivan omjer troškova i performansi. Parni ovlaživač visoke kvalitete, dobro dizajniran i pogodan za održavanje. Ovisno o kvaliteti vode, možete birati između elektroda i grijaćih elemenata tipa grijača.
Ekonomično rješenje po najvišim standardima.

Nazovi za cijenu

Ekonomično i kvalitetno rješenje
• Pouzdano i isplativo
• Brzo i jednostavno postavljanje
• Kompaktan i jednostavan za održavanje
• Svi operativni podaci dostupni na prvi pogled
• Dokazana HygroMatik kvaliteta


Trebate li pouzdan parni ovlaživač - onaj koji daje posebno dobru vrijednost za vaš novac?
Onda je StandardLine iz HygroMatika upravo ono što ste tražili: dobro dizajniran, kvalitetan parni ovlaživač koji je jednostavan za
održavanje.

Pouzdano ovlaživanje po povoljnoj cijeni
Kompaktan
Jednostavan za održavanje
Kućište od nehrđajućeg materijala
Automatska prilagodba opskrbe vodom
Higijensko ovlaživanje parom bez kamenca

Robusna pumpa za vodu

Robusna pumpa za vodu podržava kombinirani sustav za ispiranje taloga od kamenca i izbacivanje voda iz cilindra. Depoziti od kamenca se ispuštaju prije gomilanja. Time se smanjuje količina naslaga kamenca u filtru i produljuju intervali servisiranja.

Potpuna kontrola - svi potrebni podaci dostupni na prvi pogled

Uz jasan LED prikaz, kod ovlaživača iz serije StandardLine uvijek imate na raspolaganju važne podatke o ovlaživaču i procesne podatke. Pregledne ikone na zaslonu odmah prikazuju status parnog ovlaživača. Tipke za upravljanje osiguravaju brzu, intuitivnu navigaciju kroz jasan i razumljiv izbornik.

Parni cilindar za višekratnu upotrebu i čišćenje

U svim svojim proizvodima HygroMatik daje prioritet pronalaženju održivih rješenja koja imaju što manji utjecaj na ljude i okoliš. Zato nikada ne koristimo cilindre za jednokratnu uporabu, već isključivo parne cilindre za višekratnu uporabu i čišćenje.

Jedan ovlaživač - dvije izvedbe
StandardLine ovlaživači dostupni su u veziji s elektrodama i lektričnim grijačim elementima.

Elektrode s punom površinom
Parni ovlaživači s elektrodama su idealno rješenje ako vam je potrebno jednostavno i pouzdano ovlaživanje parom. Zbog čvrstog nehrđajućeg čelika, HygroMatik-ove elektrode s punom površinom su osobito izdržljive i nemaju problema s vodom iz slavine. Elektrode se moraju rjeđe mijenjati, a to smanjuje troškove održavanja.

Grijači elementi
Parni cilindri s elementima otpornog grijača od legure otporne na koroziju pogodni su za mnoge kvalitete vode, osobito za pročišćenu vodu. Oni osiguravaju iznimno visok stupanj preciznosti upravljanja i jamče rad bez gotovo nikakvih smetnji ili potrebe za održavanjem.

Proizvodi kategorije