BONECO H300 ovlaživač i perač zraka

PROIZVOD NA AKCIJI!-20%

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(380.78 €)2,869.00 Kn
Popust:(-76.16 €)-573.80 Kn
Cijena:(304.63 €)2,295.20 Kn

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(380.78 €)2,869.00 Kn
Popust za on-line plaćanje:(-76.16 €)-573.80 Kn
Cijena za on-line plaćanje:(304.63 €)2,295.20 Kn

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Praktično rukovanje, velike performanse i lako čišćenje - ovo su svojstva HYBRID H300. On se brine za pružanje idealne vlage unutar vaša četiri zida. Istodobno, inovativni integrirani filter čisti zrak u sobi i ublažava nelagodu osobama s alergijom. Zahvaljujući integriranom senzoru, ovaj uređaj mjeri relativnu razinu vlage u stvarnom vremenu i automatski podešava svoj izlaz isparivača.

2garancija.jpg

HYBRID H300 pruža pravo blagostanje u vašoj kući!

Uređajem se može upravljati izravno pomoću gumba za upravljanje, a aplikacija BONECO dostupna je za dodatne funkcije: Jednostavno postavite željenu vlažnost na kojoj se najbolje osjećate, a H300 vodi računa da to i ostvari. Nije važno što želite: veća vlaga u hladnijim zimskim mjesecima, pročišćeni zrak tijekom sezone peludi ili oboje - H300 može pružiti upravo ono što trebate. Odaberite način rada koji želite u aplikaciji (hibrid, pročistač, ovlaživač) i poboljšajte kvalitetu zraka. Pored toga, dostupni su razni profili za odabir: SLEEP profil podržava miran san noću, a BABY stvara ugodne uvjete dok vaše dijete sanja. Zahvaljujući integriranom odjeljku za mirise, svoj dom možete ispuniti omiljenom aromom.

Osim što su uređaj učinili praktičnim za rukovanje, dizajneri su razmišljali i o tome da ga lagano očistite - većina dijelova jednostavno se može staviti u perilicu posuđa ili perilicu rublja, štedeći vaše vremena na čišćnje. Moderni dizajn H300 uklapa se u svaku dnevnu sobu ili ured, a kupci cijene njegove izuzetne performanse.

Karakteristike: Dvije razine rada: dnevni ili noćni način rada

 • 3-u-1 hibridni uređaj: izbor rada kao ovlaživač, pročišćivač ili oboje
 • Prirodno ovlaživanje filtrom velikog kapaciteta za poboljšanje vašeg općeg stanja
 • Nevjerojatno jednostavno: čišćenje u perilici i/ili perilica suđa
 • BONECO App nudi intuitivno korisničko sučelje i navigaciju
 • Mjerenje i kontrola vlage u stvarnom vremenu

Opis sustava HYBRID
Ovisno o potrebama, HYBRID sustav može se koristiti ili kao ovlaživač zraka, pročišćivač zraka ili kombinaciji. Trajni predfilter zaustavlja kosu, prašinu u kućanstvu i druge veće čestice prljavštine. Filter smanjuje gotovo sve viruse i apsorbira loše mirise. Posljednje, ali ne najmanje bitno, ispariva prostirka odgovorna je za vlaženje zraka.

Mala potrošnja energije
Automatsko isključivanje kad je vodena baza prazna (crveni AUTO LED)
Praktično rukovanje zahvaljujući izravnom punjenju vodene baze
Jednostavno upravljanje pomoću tipke za upravljanje, šest razina performansi za pojedinačne postavke i unaprijed podešen način udobnosti za optimalnu vlažnost
Dodatne funkcije pomoću BONECO aplikacije: Unaprijed definirani profili (AUTO, SLEEP, BABY) s optimalnom relativnom razinom vlažnosti, timer za uključivanje / isključivanje, sigurnosno uključivanje, podsjetnik za promjenu filtera, izravan pristup internetskoj trgovini BONECO
Kvalitetne komponente s dugim radnim vijekom
Spremnik za mirise za upotrebu esencijalnih ulja

Dimenzije (DxŠxV)280 x 280 x 465 mm
Težina5,5 kg
Napon100 – 240 V, 50 – 60 Hz
PotrošnjaStandby: 0.6 W / Level 1: 3.6 W / Level 6: 9.6 W
Pogodan za prostorije50m² / 125 m3
Moć ovlaživanja350 g/h Level 6 (ovlaživanje)
Kapacitet spremnika za vodu4,5 l
Razina buke u raduLevel 1: 28 dB(A) / Level 6: 51 dB(A)
Vrsta ovlaživačaPerači zraka (AirWasher)
 • BONECO A7017 Ionski srebrni štapić
  175.42 Kn

  Karakteristike: Ionski srebrni štapić je brza i dugotrajna zaštita od neželjenih mikroorganizama bez upotrebe štetnih kemikalija. Održava vodu higijenski čistom. Koristi prirodno svojstvo srebra da uništava preko 650 vrsta virusa i bakterija.

 • BONECO CalcOff Sredstvo za čišćenje ovlaživača
  57.82 Kn

  Karakteristike: Boneco CalcOff je učinkovito sredstvo za čišćenje svih tipova ovlaživača. Posebno je djelotvoran pri uklanjanju naslaga kamenca uslijed upotrebe tvrde vode u ovlaživačima. U jednoj kutiji nalaze se tri vrečice s CalcOff prahom. Služi za upotrebu u svim tipovima ovlaživača.

 • BONECO AW200 filter
  146.02 Kn

  Filter za inovativne perače i ovlaživače zraka za : W200, W300, W400 i HYBRID H300, H400

 • BONECO AH300 peludni filter
  165.62 Kn

  Visoko učinkovit filter čestica izrađen od sintetičkih mikro vlakana protiv peludi, prašine, dlaka i sl.

 • BONECO AH300 COMFORT filter
  293.02 Kn

  Višenamjenski 4-u-1 filtar za filtriranje čestica, smanjenje mirisa, antialergijska i antimikrobna funkcija. Deaktivira slobodne alergene do 100%

 • BONECO A180 Clean & Protect
  195.02 Kn

  Sredstvo za dezinfekciju zraka i površina. Koristi se sa Boneco peračima i hibridnim ovlaživačima zraka. Trostruko djelavanje -  ovlaživanje, dezinfekcija i čišćenje zraka prostorije. Bilo da ste u kući, uredu, javnoj zgradi, školi, hotelu, domu umirovljenika ili gdje...

Proizvodi kategorije