BONECO W400 ovlaživač i perač zraka


Redovna cijena: 2,869.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 57.38 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 2,811.62 Kn

-->

STATUS: NA LAGERU

Ovlaživač zraka BONECO W400 odlikuje se visokim performansama i lakoćom rada. BONECO aplikacija nudi vam čitav niz funkcija za upravlljanje putem pametnog telefona. Veliki spremnik vode omogućuje posebno dug rad do tri dana-i na taj način omogućava dugotrajnu, optimalnu vlažnost zraka u vaša četiri zida. Integrirani senzor mjeri vlažnost u stvarnom vremenu i automatski podešava razinu ventilatora.

2garancija.jpg

Uređajem se može upravljati izravno pomoću gumba za upravljanje, a aplikacija BONECO dostupna je za dodatne funkcije: Jednostavno postavite željenu vlažnost na kojoj se najbolje osjećate, a W400 vodi računa o ostatku. Pored toga, u aplikaciji možete birati između različitih načina. Profil SLEEP podržava miran san noću, a BABY profil stvara ugodne uvjete dok vaše dijete sanja.

Osim što su jedinicu učinili prikladnom za uporabu, dizajneri su također bili sigurni da je čišćenje jednostavno - većinu dijelova možete jednostavno smjestiti u perilicu posuđa ili perilicu rublja.

Precijenjeni i moderni dizajn W400 uklapa se u svaki dnevni boravak ili ured, a vi ćete cijeniti njegove izuzetne performanse.

Karakteristike: Dvije razine rada: dnevni ili noćni način rada

 • Prirodno i učinkovito vlaženje zraka zahvaljujući inovativnoj prostirci isparivača
 • Čisti zrak od velikih čestica kao što su pelud i kućna prašina
 • Nevjerojatno jednostavne za čišćenje - sigurne komponente za perilicu i suđe
 • BONECO App nudi intuitivno korisničko usmjeravanje i navigaciju
 • Predfilter uklanja velike čestice iz zraka prije postupka vlaženja
 • Izuzetno dugo vrijeme rada zahvaljujući velikom spremniku vode
 • Pogodno za upotrebu mirisa i esencijalnih ulja

Opis sustava uređaja za pranje zraka

Uređaji za pranje zraka vlaže i "peru" zrak. Elastični se isparivač probija kroz vodu; na taj način obogaćuje zrak vlagom. Trajni predfilter zaustavlja kosu, prašinu u kućanstvu i druge veće čestice prljavštine. Samoregulirajuće načelo isparavanja osigurava pravu količinu vlage zraka u sobi, jer zrak automatski sakuplja onoliko vlage koliko joj je zapravo potrebno. Perači zraka se mogu koristiti tijekom cijele godine, a prije svega su prikladne za osobe koje pate od alergija zahvaljujući njihovom prirodnom principu čišćenja.Dimenzije (DxŠxV)400 × 280 × 433 mm
Težina6.45 kg
Napon100 – 240V~ 50 / 60Hz
Potrošnja3.0 – 12.7 W
Pogodan za prostorije60 m2 / 150 m3
Moć ovlaživanja400 g/h
Kapacitet spremnika za vodu12 l
Vrsta ovlaživačaPerači zraka (AirWasher)
 • BONECO A7017 Ionski srebrni štapić
  175.42 Kn

  Karakteristike: Ionski srebrni štapić je brza i dugotrajna zaštita od neželjenih mikroorganizama bez upotrebe štetnih kemikalija. Održava vodu higijenski čistom. Koristi prirodno svojstvo srebra da uništava preko 650 vrsta virusa i bakterija.

 • BONECO CalcOff Sredstvo za čišćenje ovlaživača
  57.82 Kn

  Karakteristike: Boneco CalcOff je učinkovito sredstvo za čišćenje svih tipova ovlaživača. Posebno je djelotvoran pri uklanjanju naslaga kamenca uslijed upotrebe tvrde vode u ovlaživačima. U jednoj kutiji nalaze se tri vrečice s CalcOff prahom. Služi za upotrebu u svim tipovima ovlaživača.

 • BONECO AW200 filter
  146.02 Kn

  Filter za inovativne perače i ovlaživače zraka za : W200, W300, W400 i HYBRID H300, H400

 • BONECO A180 Clean & Protect
  195.02 Kn

  Sredstvo za dezinfekciju zraka i površina. Koristi se sa Boneco peračima i hibridnim ovlaživačima zraka. Trostruko djelavanje -  ovlaživanje, dezinfekcija i čišćenje zraka prostorije. Bilo da ste u kući, uredu, javnoj zgradi, školi, hotelu, domu umirovljenika ili gdje...

Proizvodi kategorije