BONECO W400 ovlaživač i perač zraka


Redovna cijena: 2,299.00 Kn
Popust za on-line plaćanje: 45.98 Kn
Cijena za on-line plaćanje: 2,253.02 Kn

STATUS: NA LAGERU

Uređaj za ovlaživanje i pranje zraka W400 odlikuju se visokim performansama i lakoćom rada. BONECO aplikacija nudi vam čitav niz funkcija. Izuzetno veliki spremnik vode omogućuje posebno dug rad do tri dana - i na taj način omogućava dugotrajnu, optimalnu vlažnost zraka u vaša četiri zida. Integrirani senzor mjeri vlažnost u stvarnom vremenu i automatski podešava razinu ventilatora.

2garancija.jpg

Uređajem se može upravljati izravno pomoću gumba za upravljanje, a aplikacija BONECO dostupna je za dodatne funkcije: Jednostavno postavite željenu vlažnost na kojoj se najbolje osjećate, a W400 vodi računa o ostatku. Pored toga, u aplikaciji možete birati između različitih načina. Profil SLEEP podržava miran san noću, a BABY profil stvara ugodne uvjete dok vaše dijete sanja.

Osim što su jedinicu učinili prikladnom za uporabu, dizajneri su također bili sigurni da je čišćenje jednostavno - većinu dijelova možete jednostavno smjestiti u perilicu posuđa ili perilicu rublja.

Precijenjeni i moderni dizajn W400 uklapa se u svaki dnevni boravak ili ured, a vi ćete cijeniti njegove izuzetne performanse.

Karakteristike: Dvije razine rada: dnevni ili noćni način rada

 • Prirodno i učinkovito vlaženje zraka zahvaljujući inovativnoj prostirci isparivača
 • Čisti zrak od velikih čestica kao što su pelud i kućna prašina
 • Nevjerojatno jednostavne za čišćenje - sigurne komponente za perilicu i suđe
 • BONECO App nudi intuitivno korisničko usmjeravanje i navigaciju
 • Predfilter uklanja velike čestice iz zraka prije postupka vlaženja
 • Izuzetno dugo vrijeme rada zahvaljujući velikom spremniku vode
 • Pogodno za upotrebu mirisa i esencijalnih ulja

Opis sustava uređaja za pranje zraka

Uređaji za pranje zraka vlaže i "peru" zrak. Elastični se isparivač probija kroz vodu; na taj način obogaćuje zrak vlagom. Trajni predfilter zaustavlja kosu, prašinu u kućanstvu i druge veće čestice prljavštine. Samoregulirajuće načelo isparavanja osigurava pravu količinu vlage zraka u sobi, jer zrak automatski sakuplja onoliko vlage koliko joj je zapravo potrebno. Perači zraka se mogu koristiti tijekom cijele godine, a prije svega su prikladne za osobe koje pate od alergija zahvaljujući njihovom prirodnom principu čišćenja.

Dimenzije (DxŠxV) 400 × 280 × 433 mm
Težina 6.45 kg
Napon 100 – 240V~ 50 / 60Hz
Potrošnja 3.0 – 12.7 W
Pogodan za prostorije 60 m2 / 150 m3
Moć ovlaživanja 400 g/h
Kapacitet spremnika za vodu 12 l
Vrsta ovlaživača Perači zraka (AirWasher)
 • BONECO A7017 Ionski srebrni štapić
  175.42 Kn

  Karakteristike: Ionski srebrni štapić je brza i dugotrajna zaštita od neželjenih mikroorganizama bez upotrebe štetnih kemikalija. Održava vodu higijenski čistom. Koristi prirodno svojstvo srebra da uništava preko 650 vrsta virusa i bakterija.

 • BONECO CalcOff Sredstvo za čišćenje ovlaživača
  57.82 Kn

  Karakteristike: Boneco CalcOff je učinkovito sredstvo za čišćenje svih tipova ovlaživača. Posebno je djelotvoran pri uklanjanju naslaga kamenca uslijed upotrebe tvrde vode u ovlaživačima. U jednoj kutiji nalaze se tri vrečice s CalcOff prahom. Služi za upotrebu u svim tipovima ovlaživača.

 • BONECO AW200 filter
  146.02 Kn

  Filter za inovativne perače i ovlaživače zraka za : W200, W300, W400 i HYBRID H300, H400

Proizvodi kategorije