TROTEC PAE 25 - Rashladnik zraka s vodom

PROIZVOD NA AKCIJI!-35%

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(1,269.04 kn)168.43 €
Popust:(-444.16 kn)-58.95 €
Cijena:(824.88 kn)109.48 €

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(1,269.04 kn)168.43 €
Popust za on-line plaćanje:(-444.16 kn)-58.95 €
Cijena za on-line plaćanje:(824.88 kn)109.48 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

Rashladnik zraka s vodom PAE 25 je dvostruko klimatsko čudo. Hladi prostor do ugodnih temperatura i u suprotnosti s uobičajenim klima uređajima nema potrebe za kemijsko hlađenje, ne zauzima puno prostora i ne zahtijeva komplicirane instalacije.

2garancija.jpg

Ovaj rashladnik zraka ne zahtijeva izlaznu cijev, koja se u mobilnim sustavima klimatizacije mora montirati na vrata ili prozore.

Umjesto toga, jednostavno koristi ishlapljivanje leda ili hladne vode kako bi ohladio protok toplog zraka, a zatim puše kroz ventilator hladan zrak. Kao neposredno osvježenje zračni hladnjak prilagođava temperaturu u srednjim sobama za ugodnu i energetski učinkovitu klimu - jer kod strujanja zraka od 320 m³/h potrošnja energije iznosi samo 65 W. Stoga su operativni troškovi iznimno niski s ovim uređajem.

Osim funkcije hlađenja, rashladnik zraka se također može koristiti kao osvježivač zraka: zahvaljujući integriranom filteru zraka i saćastoj strukturi s filterom za ishlapljivanje najprije se filtrira isisavani zrak, zatim se navlaži i na kraju se ohlađen upuhuje u prostoriju.

PAE 25 je ujedno i ventilator koji vlaži i pročišćava zrak. Četiri brzine ventilatora nude više mogućnosti za idealnu klimu. Podesivi puhanjem i opcionalno prebacivanjem automatskog okretnog kretanja u Swing-modu omogućuju još bolju raspodjelu hladnog zraka. Uz to, tihi način rada omogućuje rad rashladnika zraka i tijekom spavanja. Te funkcije mogu se podesiti daljinskim upravljačem ili direktno na uređaju.

Sa četiri kotačića i praktičnom integriranom ručkom, kompaktni rashladnik zraka PAE 25 može se lako premještati i koristiti u gotovo svim unutarnjim prostorima - upravo tamo gdje je potreban hladan povjetarac.

Veliki spremnik za vodu kapaciteta 6 litara osigurava dugo hlađenje i vrijeme ovlaživanja. Tijekom rada, uređaj zahtijeva malo pažnje, jer je potrošnja po satu s gotovo 1 litrom toliko niska da se voda, na primjer u svakodnevnom životu, mora napuniti samo jednom dnevno.

Naš savjet:
Napunite rashladne uređaje za ishlapljivanje hladnom vodom. Za dodatni hladan povjetarac stavite pakete leda (uključene u opseg isporuke) ili kocke leda u vodu!

Praktične prednosti:

 • Osvježava i hladi zrak pomoću praktične ventilacijske funkcije
 • Učinkovito hlađenje s saćastom tehnologijom
 • Rad klime uz pomoć ishlapljivanja vode
 • Mogućnost rada s paketima leda ili kockicama leda za povećanje kapaciteta hlađenja
 • Poboljšanje unutarnje klime
 • Podesivi izlazni smjer i automatski reverzibilna rebra
 • Funkcija timera
 • Nema problema s postavljanjem
 • LED-zaslon
 • Energetski učinkovitost
 • Tihi rad

Dimenzije (DxŠxV)330 x 310 x 740 mm
Težina7,08 kg
Napon230 V / 50Hz
Potrošnja65 W
Pogodan za prostorije24 m² / 60 m³
Moć ovlaživanjamax. 0,9 l/h
Kapacitet spremnika za vodu6 l
Razina buke u radu52 dB(A)
Protok zraka320 m³/h
Vrsta ovlaživačaPerači zraka (AirWasher)
Brzina cirkuliranja zraka12,9 m/s
Rashladno sredstvoVoda

Proizvodi kategorije