TROTEC AIRLOCK 100 - izlaz klime kroz prozor

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(249.02 kn)33.05 €
Popust za on-line plaćanje:(-4.97 kn)-0.66 €
Cijena za on-line plaćanje:(244.04 kn)32.39 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

AirLock 100 - genijalna inovacija koja se jednostavno uvodi između prozora i prozorskog okvira i koja zatim regulira izmjenu zraka i blokira nametnike i štiti od kiše.

2garancija.jpg

Što je AirLock 100? Oni koji imaju dovoljno sreće da bi mogli reći da je to samo ono što trebate da bi omogućili izlaz toplom zraku iz vaših sušilica za sušenje rublja, isušivača ili monoblok klima uređaja, bez bušenja rupa u zidu.

Pa što je točno AirLock 100? Pa, kao i svi dobri izumi AirLock je jednostavno moždani udar genija. Na prvi pogled može se činiti samo fleksibilno crijevo za odzračivanje koje možete priključiti na vaš uređaj da biste odstranili topli zrak iz prostorije u kojoj ste ga koristili, no bliži će izgled otkriti da je AirLock 100 također vrlo kvalitetan, vodootporan materijal s malom propusnosti topline koji se može postaviti između prozorskog okvira i otvorenog prozora omogučavajući mali otvor kroz koji se može postaviti cijev za odzračivanje.

Ne samo da AirLock 100 dopušta toplom zraku izaz, nego ne dopušta ulaz hladanom zraku. AirLock 100 se tako udobno uklapa da dramatično smanjuje troškove koji bi inače proizlazili kada bi samo postavili odzračno crijevo u okviru prozora i ostavili prozor otvoren. Ali to nije sve: nema više potrebe da za zatvoranjem prozora kod iznenadnog pada, jer AirLock 100 neće dopustiti kišu - niti kukce. Iako može mnogo toga, AirLock 100 nije siguran način za čuvanje od provalnika kad ste odsutni. Sve što morate učiniti kad napustite kuću je zatvoriti prozor - AirLock 100 se ne mora demontirati i sastaviti svaki put kada otvorite prozor.

AirLock 100 je prikladan za sve uobičajene vrste prozora - bez obzira na to da li se otvaraju lijevo ili desno - ili su krovni prozori ili donji prozori, sve dok mjere izvana nisu veće od 400 cm (13.1 ft).

Proizvodi kategorije