TROTEC AIRLOCK 200 - brtva klime za prozor

Najniža cijena
u posljednjih 30 dana:
(259.04 kn)34.38 €
Popust za on-line plaćanje:(-5.20 kn)-0.69 €
Cijena za on-line plaćanje:(253.84 kn)33.69 €

STATUS: NA LAGERU (Isporuka u roku 24h!)

AirLock 200 - genijalna inovacija koja se jednostavno montira između prozora i prozorskog okvira, koja zatim regulira izmjenu zraka na ekonomičan način i sprječava ulaz toplog zraka u prostor a k tome blokira nametnike i štiti od kiše.

2garancija.jpg

Mobilni klima uređaji poput komfornih klima uređaja PAC-serije i nekoliko komercijalnih klima uređaja PortaTemp-serije imaju jedno ili dva crijeva za transport toplog zraka. Ova ispušna crijeva su montirana na otvoreni prozor u 99% svih slučajeva.

Bez inteligentnog provlačenja ispušnog crijeva kroz prozor korištenje prijenosne klime je krajnje neekonomično, jer kroz otvoreni prozor stalno prodire topli zrak. Drugim riječima: u tom slučaju vaš mobilni klima uređaj ne mora samo hladiti topli zrak u prostoriji, već i zrak koji ulazi izvana.

Bez obzira je li prozor lijevo ili desno, krilo ili krovni prozor – AirLock 200 je kompatibilan sa svim standardnim prozorskim konstrukcijama s maksimalnim opsegom od 400 cm!

AirLock 200 prekida rasipanje energije

AirLock 200 je više od samog učvršćenja za odvodno crijevo. Ovaj praktični pomoćnik se  može učvrstiti na svaku vrstu prozora i pouzdano sprječava povrat toplog zraka u klimatiziranu unutrašnjost. Dodatno, AirLock 200 sprječava prodiranje mrskih kukaca i prozor se pri napuštanju prostorije  može zatvoriti na uobičajen način, bez demontaže brtve za prozor.

Transparentan kontrolnik izmjene zraka AirLock 200 je izrađen od otpornog i vodonepropusnog materijala sa niskom provodnosti topline. To povećava efektivnost hlađenja i smanjuje troškove potrošnje. Troškovi nabave AirLock 200 su se tako već u najkraćem vremenu amortizirali.

AirLock 200 se učvršćuje pomoću isporučene ljepljive trake, tako da je u svako doba moguće odstranjivanje brtve prozora bez tragova. I čišćenje u perilici za rublje je moguće bez problema.

Podobno za klima uređaje sa jednim i dva crijeva

Mobilni klima uređaji se mogu podjeliti u dvije kategorije. Najčešće se koristi takozvana tehnika jednim crijevom, tako i pri većini Monoblok uređaja PAC-serije. Nadalje postoje klima uređaji sa dva crijeva, koji rade sa dva odvojena crijeva zraka, npr. klima uređaj PAC 3550 PRO.

 

AirLock 200 je kompatibilan sa svakim klima uređajem, sa jednim crijevom ili sa dva.

Suprotno AirLock-u 100, koji raspolaže samo jednim patentnim otvorom za crijevo, Airlock 200 raspolaže s dva patentna otvora za pričvršćivanje jednog ili dva odvodna crijeva zraka. Ako je potreban samo jedan otvor, patentni zatvarač zatvara drugi otvor neprimjetno i nepropusno.

 

Uostalom: AirLock 200 se može cijele godine koristiti i za druge odvodne uređaje za zrak.

 

Lijevo ili desno krilo, na kip ili stropni prozor – AirLock 200 odgovara na sve uobičajene konstrukcije prozora sa maksimalnim okvirom od 400 cm!

 

Prednosti u praksi:

  • energetski štedljiva brtva za prozor
  • povećava učinak rashlađivanja, smanjuje potrošnju energije
  • podoban za svaku vrstu prozora: krilni, na kip, stropni prozor
  • za klima uređaje sa jednim i dva crijeva
  • sprječava prodiranje toplog zraka i kukaca
  • prozor se unatoč brtvi može zatvoriti
  • amortizira se već u najkraćem vremenu
  • jednostavna samomontaža
  • demontaža bez tragova

Proizvodi kategorije